Manchester City čeká v Lize mistrů Lipsko, PSG narazí na Dortmund a AC Milán

31.08.2023, 18:52, aktualizováno 31.08.2023, 19:44
Aktuality
Pohár pro vítěze Ligy mistrů (© AFP)

Manchesteru City se při obhajobě titulu v Lize mistrů utkají ve skupině G s Lipskem, Crvenou zvezdou Bělehrad a Young Boys Bern. Papírově nejsilnější skupinu F tvoří Paris St. Germain, Dortmund, AC Milán a Newcastle. Rozhodl o tom dnešní los v Monaku.

Poražený finalista uplynulého ročníku Inter Milán se v "déčku" střetne se Salcburkem, San Sebastianem a Benficou Lisabon, za kterou hraje reprezentační obránce David Jurásek. Žádný český tým se na rozdíl od loňské účasti Viktorie Plzeň v hlavní fázi Ligy mistrů nepředstaví, jelikož Sparta nestačila ve 3. předkole na Kodaň.

Do vyřazovací fáze postoupí první dva celky z každé skupiny, týmy na třetích místech budou na jaře pokračovat v play off Evropské ligy. Program skupin začne 19. a 20. září. Soutěž vyvrcholí 1. června v londýnském Wembley.

Manchester City si s Lipskem zopakuje souboj z osmifinále minulého ročníku, v němž po úvodní remíze 1:1 deklasoval německý celek v odvetě 7:0. Oba týmy jsou v konkurenci Bernu a Crvene zvezdy velkými favority na postup.

Ve skupině F jsou tři týmy, které před rokem prošly do vyřazovací fáze. K PSG, Dortmundu a AC Milán nalosovali Joe Cole s Éricem Abidalem ambiciózní Newcastle, který si zahraje milionářskou soutěž po 21 letech.

Na český souboj by mohlo dojít ve skupině C. Nováček mezi evropskou elitou Union Berlín se záložníkem Alexem Králem se utká s portugalskou Bragou, ve které působí jako náhradní gólman Lukáš Horníček. Kvarteto týmů doplňují italští šampioni z Neapole a nejúspěšnější celek historie Ligy mistrů Real Madrid.

Vyrovnaná skupina E čeká na Feyenoord se záložníkem Ondřejem Lingrem. Los přisoudil rotterdamskému klubu za soupeře Atlético Madrid, Lazio Řím a skotský Celtic.

Souboj tradičních velkoklubů se odehraje v "áčku" mezi Manchesterem United a Bayernem Mnichov. Ve skupině je s nimi Kodaň a Galatasaray.

Skupina A: Bayern, Manchester United, Kodaň, Galatasaray

Skupina B: Sevilla, Arsenal, PSV Eindhoven, Lens

Skupina C: Neapol, Real Madrid, Braga, Union Berlín

Skupina D: Benfica, Inter Milán, Salzburg, Real Sociedad

Skupina E: Feyenoord, Atlético Madrid, Lazio, Celtic

Skupina F: Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, AC Milán, Newcastle

Skupina G: Manchester City, Lipsko, Crvena Zvezda, Young Boys Bern

Skupina H: Barcelona, Porto, Šachtar, Antverpy

Autor: ČTK

Komentáře (243)

Přidat komentář
kilobyte

Se nedivím, když jich je tam 5.

Reagovat
kilobyte

Neumím počítat.

Reagovat
Kinky7

Tak v E jsou prý jen tři že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky tomu mají větší šanci na postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, už tam dodatečně přidali Celtic... jako vždycky.

Reagovat
didosh

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hematop

Až na skupinu F, tak to je bída.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kissak

já bych si pro rozjezd po 20 letech tu bídu klidně vybral

Reagovat
Wazza228

Skupina těžká, ale zvládnutelná, tak snad se zadaří.

Reagovat
Neutron

Myslim, ze tu musime mysliet iba na postup.

Reagovat
misinho7

Az na F vcelku nuda

Reagovat
kissak

já bych si pro rozjezd po 20 letech tu bídu klidně vybral

Reagovat
Man__United

V Turecku to bude peklo, v Mnichově asi prohra, ale postoupit by jsme měli

Reagovat
Geordies

Krásná skupina. Opticky sice fakt těžká, ale přitom každý z těch týmů je pro Newcastle porazitelný

Reagovat
AngryPrd

Najkrajsie bude vidiet ako zareaguje Tonali na AC . Urcite bude tato skupina jedna z naj zabavnych.

Reagovat
Geordies

Nebo spíš jak San Siro na Tonaliho...

Reagovat
AngryPrd

Myslim, ze Sandro bude privitany, vsetci vedia, ze odisiel tak ako Silva a Ibra do PSG. ( nechceli ) On sa urcite vrati do AC.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
didosh

nebo Sheva

Reagovat
kissak

jeho návrat zpět domů by byla krásná pohádka

Reagovat
Neutron

Reagovat
icka

Myslím, že toho přivítají. On přestoupit nechtěl.

Reagovat
kissak

tam to bude asi ostré, uvidí se jakou láskou k němu překypovali rossoneri

Reagovat
Salfovic

No jo vlastně

Reagovat
Csaplárova past

Proč odešel? AC chtělo prachy?

Reagovat
AngryPrd

Samozrejme tak ako v pripade odchodu Ibra a T.Silva. Podla mna na tutovku za par sezon pride naspat do AC.

Reagovat
kissak

každej soupeř je hratelnej, ale tohle?

člověk se konečně těší na LM po 20 letech a hnedka taková facka

Reagovat
Neutron

Tak boli ste v stvrtom kosi, tam sa moc lepsie cakat nedalo.

Reagovat
kissak

já si myslím, že náš nepostup hodili do koše rovnou

Reagovat
Neutron

Este ste nehrali ani zapas a uz ste posrati, nevidim preco by ste nemohli postupit, kvalitu mate.

Reagovat
Kucka

Reagovat
kissak

V tomto ohledu bych to neházel na globál, ale individuál. Člověk má sice nějaké vize a přání, ale po těch letech marastu si zatím není schopen klást nějaké vyšší cíle, odměnou je mu pak krásné překvapení jako v loňské sezoně.

Reagovat
Neutron

Ok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Geordies

Já jsem teda fakt spokojen, určitě víc bych se bál třeba nějakého zrádného Šachtaru, Salcburku atd, kde se čeká jedině výhra. Přijde mi, že se chlapi zatím neumí adekvátně vypořádat s rolí favorita, místo toho jim sedí role černého koně, viz loňská sezona.

Takhle vím, že se hecnou na 150%, všechny zápasy se budou hrát před skvělými kulisami a každý z těch mančaftů dokážem klepnout. Žádný Real, Barca nebo Bayern.

Reagovat
kissak

Přeci jen je to pro nás velký skok do soutěže se kterou nemáme zkušenosti. Příprava byla v našem podání skvělá, ale první konfrontace s top EPL špičkou nedopadla nic moc i když poslední zápas s Poolem jsem si posrali sami přílišným respektem a připosráním.

Samozřejmě věřím v ten nejlepší výsledek v LM, ale stále jsem zatím i mírně skeptickej. Těším se na tu atmošku, stadiony budou narvané k prasknutí, u nás soupeřům uděláme peklo.

Reagovat
Geordies

No právě bych neřekl respekt, ale spíš uspokojení. Co si budem, do utkání proti fakt kvalitnímu týmu jsme šli jako mírný favorit a opět jsme v tomhle zklamali, jelikož Liverpool hrál celých 90 minut.

Jinak tě chápu, ale já jsem optimistou a vím, že postoupíme

Reagovat
kissak

to samozřejmě i já

Reagovat
2miguel1

Konečne ľahka skupina

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás ideální příprava na další útok na trofej z EL.

Reagovat
Eichel

tá skupina vyzerá ako z EL.. snáď sa to tento rok neposerie

Reagovat
Gazdo

No Porto nam podla mna pekne zatopi ak Xavi bude nadalej trvat na tom ze vsetci zaloznici musia hrat naraz

Reagovat
Eichel

Takto, ja vôbec nemám pocit, že to bude ľavou zadnou Práveže po úvode tejto sezóny sa skôr bojím, že to vieme nejak posrať (ten Villareal na dve priame prihrávky do behu vyradil pravidelne celú obranu a môžme byť radi, že sme mali Stegena, šťastie a Yamala). Ale skrátka tá skupina je objektívne to najľahšie, čo sa dalo dostať. Tam musia zvládnuť postúpiť z prvého miesta. Plus teda Laporta s Xavim si ľúbia zablúzniť o výhre v LM, tak ak by nepostúpili z tohto, to je snáď na rezignáciu Xaviho.

Reagovat
Gazdo

Mozno by to bolo aj ku prospechu. Zatial zo Xaviho mam zmiesane pocity. Jasne ma trosku nestastne okolnosti ale predsa len nedostal malo minuly rok na posily. Chapem ze by to chceli este trochu viac penazi ale predsa len sa velakrat Xavi podkopava sam. My vieme zahrat genialne s tymami ktore si to idu s nami rozdat na ferovku na hura futbal ale problem mame 95% sezony ked hra niekto zodpovedne v obrane a vie utocit priamo nie nejakou okopavanou. Xaviho by som nevyhadzoval ak postupi zo skupiny ale ak nahodou nie tak je to ale aj z jeho strany na rezignaciu. Snad ale k tomu nedojde

Reagovat
Eichel

Ja ti vlastne neviem. Pôvodne som ho nechcel, lebo privádzať trénera len preto, že bol klubovou legendou ako hráč, pričom vôbec nemá skúsenosti s trénovaním v Európe a aj v tom zadku toho odtrénoval málo... to je proste taký Laportov populizmus. Prvú sezónu sa mi páćil herný prejav, hra bola viditeľne lepšia nez pod Koemanom a ani mu nedávam za vinu nepostup zo skupiny LM, pretože tú Benficu drtili, len nedokázali skórovať. Keď prišiel Ferrán a Adama (ale teda hlavne Ferrán na hrot) tak sa mi páčilo ako je to priame, ako je tam kopec nábehov v útoku a ako to konečne nie je statické. Potom prišiel Lewa a zrazu sa začalo hrať nejak inak. Napriek minime obdržaných gólov som vôbec nemal pocit, že je to tak defenzívne stabilné ako sa to javí, Stegen by mohol hovoriť. V LM si s nami Inter vytrel riť a stačilo len zodpovedne brániť. Okrem Dembelého to bolo vlastne dost bez nápadu a nik nevedel vziať loptu a prejsť cez jedného dvoch hráćov a vytvoriť priestor pre útok. Celkovo sa mi tá útočná hra páčila viac s tým Ferránom, aj keď bol ohromný palič. Ku koncu sezóny stratil formu Lewa a zrazu to bolo celé také nijaké. A teda z úvodu tejto sezóny mám skôr zlé, neź dobré pocity. Real je bez hroťáka, dlhodobo zranený ich najlepší hráč plus dlhobo zranený Militao a zranený Vini.. tretím stopérom je Nacho, jediným hrotom Joselu a celý ten káder je proste okrem zálohy taký nijaký.. a aj tak mám pocit, že nemusíme dať ligu. Skôr by som po prvých kolách povedal, že môže byť prvé Atlético a pred nami ešte Real. Celé to na mňa momentálne pôsobí vzadu strašne zraniteľne, ono Villareal spraví jednu/dve kolmice a zrazu sú v dobrej šanci. A Stegen to nemôže hasiť do nekonečna. Plus teda vždy keď to niekto zavrie tak mi to príde absolútne zúfalé a bez pohybu.. a často mi príde, že tam ani nie sú naučené nejaké ofenzívne paterny ako otvárať obranu... ja neviem, ćakal som,ze Xavi bude rásť s tým tímom a bude sa to zlepšovať, lebo má neporovnateľne lepší káder a tí mladí zrejú, ale ja mám pocit, že to je horšie než v prvej polovici minulej sezóny. A príde mi, že absolútne netuší ako využiť Gunda, ale chce ho silou mocou tam. Do toho vieme, že miluje Gaviho a toho tam tiež vždy rád nacpe.. a ešte sľuboval minúty Abdemu aj Garcíovi, ktorí sú na odchode.. tak ja neviem ako si to celé predstavoval, ale bojím sa, źe to nevie ani on. A strašne ma serie, že aj keby sa mu to začne srať,t ak sa nevyhodí lebo je to Xavi. A už teraz vieme povedať, že ak by predsa len odišiel, tak ho nahradí tréner, ktorého by nik z iných top klubov nevzal ale bude to niekto s Barca DNA, takže bývalý hráč, alebo niekto z la ligy, čo rád drží loptu. A teda musím povedať, že z tých mladých trénerov sa mi oveľa viac páči práca Xabiho Alonsa a on mal teda oveľa horšie podmienky než náš Xavi.

Reagovat
Gazdo

V podstate si zhrnul nase problemy. Nas problem po prichode Lewu je ze sa zacalo hrat nanho zacalo to byt staticke. To pri utoku Ferran, Auba Dembele proste nehrozil aj ked su to palici tak je to neuveritelna dynamika a to Lewa proste v sebe nikdy nemal. On je vyborny utocnik a goly by daval asi vsade len si stale myslim ze sa k nam nehodi. Do toho Xavi zacina mat nejaky pocit ze utocit netreba staci mat loptu s milion zaloznikmi coz mna teda dost desi na to sme uz parkrat doplatili a nie je nahoda ze najviac sme vyhrali ked sme hrali utocne nie ked sme si to nahravali v strede ihriska

Reagovat
Eichel

Ja sa bojím, že to túto sezónu môže dopadnúť ako sterilná hádzaná okolo 16ky a s tým, že každý fyzický, dobre defenzívne organizovaný tím s rýchlymi krídlami nás porazí čisto na to, že nakopne loptu na krídlo, prípadne pošle kolmicu cez stred. Fakt mám zatiaľ z toho tímu zlý pocit a Cancelo s Félixom mi zrovna nejakú radosť nespravili. Ak sa kvôli Félixovi obetuje ďalśie krídlo a ak Cancelovi, tak ako všade kde bol doteraz, švihne a zaćne robiť dusno v kabíne (inak Félix je oćividne tieź problémový)... neviem no. Pôvodne som dúfal v titul, štvrťfinále LM a finále poháru. Teraz som trošku skeptickejší.

Reagovat
Gazdo

Ja sa uspokojim s bojom do konca o titul, postupom zo skupiny LM a bud vitazstvom alebo aspon dostojnym vypadnutim s vyrovnanym superom z Copy. Nemam nejake velke oci v tom ze by sme mali top kader a Xavi bol novy Pep. Minula sezona bola nadplan pre mna a ak tato vyda tak ako som napisal budem spokojny. Dalsiu uz ale ocakavam titul, aspon boj o semi v LM a Copu

Reagovat
Kinky7

C,F nejtěžší. D nejvyrovnanější

Reagovat
Salfovic

Milán a Benfica jasní favoriti.

Reagovat
maras93

To půjde.

Reagovat
ratusek

V géčku a éčku jen tři týmy. Takže nevypadne žádný

Reagovat
Moshe Dajan

a nebo skupinu doplní vypadnuvší ze skupiny jiné

Reagovat
Rothbard

Postoupí Celtic

Reagovat
sound la

Skupina E: Feyenoord, Atlético Madrid, Lazio

Skupina G: Manchester City, Lipsko, Crvena Zvezda

Reagovat
Seydou Doumbia

B a F zajímavé skupiny, zbytek nuda..škoda že pro ty top týmy jako City, Bayern jsou skupiny o ničem a mimo jednoho solidního soupeře tam jsou sračky co se musí porazit i po noční kalbě

Reagovat
kissak

hlavně Fko zajímavostí překypuje

Reagovat
Neutron

Do LM by mali asi postupovat iba vitazi lig, mimo Francuzska tam zaujimavy nie je nikto, bolo by aj menej zapasov a zredukovali by sa zapasy o nicom, na prestizi by to iba nabralo.

Reagovat
Seydou Doumbia

spíš do LM by měli postupovat týmy na top 5 místech v top 5 ligách, doplnit to portem, benfikou, psv, ajaxem a zbytek bezcených týmů dát rovnou do EL...protože ty skupiny kazí to že tam jsou nějaké zvezdy, ybb, antverpy a podobný hovna...tím že by lm hráli jen vítězové lig tak máš 5 zajimavých týmu , 3 dejme tomu solidní a zbytek odpad

Reagovat
Neutron

Asi som mal doplnit, ze vitazovia nejakych top 6 lig iba proste

Reagovat
Seydou Doumbia

jo to je dost podstatný detail no

Reagovat
ratusek

D H na urovni EL

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Stannis Baratheon

D je nejzajímavější skupina hned za Céčkem

Reagovat
772jozef

D určite nie

Reagovat
Gazdo

Reagovat
pistacik11

To aj B

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Salfovic

D

Reagovat
cresposuper

Akoze finalista LM, stvrtfinalista LM a tim, co skoncil 3. v skupine LM su na urovni EL? Wtf.

Reagovat
Moshe Dajan

podle komentářů je na úrovni EL každá skupina, kde není City, Bayern a Real

Reagovat
Benfica

Reagovat
ratusek

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

14 -16 bodů

Reagovat
Salfovic

Pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

To až podle losu EL, ale možný to je taky.

Reagovat
772jozef

Toľko zbytočných letov

Reagovat
GEGE

To bylo úplně jasné, že tam padne ten Newcastle...po roce opět skupina smrti...

FORZA MILAN!

Reagovat
maras93

Reagovat
772jozef

Ten si neprial asi nikto no ti idú na postup

Reagovat
Seydou Doumbia

tak skupina smrti, máš tam totálně neschopné bvb co nikdy nic nedokáže vyhrát, psg co se každý rok dokáže samo rozložit zevnitř, ac co má nejlepší roky za sebou a nufc co měli 1 dobrou sezonu že ale ano v porovnání s ostatními týmy je to silná skupina, ale zase ani jeden z těch týmů není na úrovní té největší špičky za poslední roky (baya, city, real)

Reagovat
Geordies

Reagovat
okokolo

Reagovat
Cotton

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Maximm9

Reagovat
kissak

Reagovat
Seydou Doumbia

Bayern, MU, Gala, Kodan

Arsenal, Lens, PSV, Sevilla

Real, Neapol, Union, Braga

Benfica, Inter, Sociedad, Salzburg

Lazio, Atlético, Feyenoord, Celtic

PSG, NUFC, AC, BVB

MC, Lipsko, YBB, Zvezda

Barca, Porto, Antverpy, Shakhtar

Reagovat
Wazza228

Sevilla si pro to třetí místo zkušeně dojde.

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Eichel

neverím, že PSG vyhrá tú skupinu

Reagovat
deporpepa

Sevilla přes třetí místo pro titul EL...

Salzburg bude zatápět Interu

PSG bude rádo za postup do EL

Reagovat
sound la

nevite proc nemohli United nebo Inter do skupiny s Barcelonou?

Reagovat
2miguel1

Porto nemohlo hrat v prvy den a nemohlo ist do skupiny s Benficou

Reagovat
patas92

Nevíte, jestli to Šachťar bude hrát zas ve Varšavě?

Reagovat
Kinky7

Myslím že v Hamburku... Ale ruku do ohně za to nedam

Reagovat
Stannis Baratheon

jo

Reagovat
patas92

Jo, něco jsem zahlíd na twitteru. Ale proč zrovna tam tvl, však to je přes půl Evropy

Reagovat
Kinky7

Nehranou Bundesligu

Reagovat
patas92

To ani kluby co jsou blíž Ukrajině

Reagovat
Čenda

Místo Sevilly by se mi líbila spíš Neapol nebo Benfica, ale i tak bychom měli postoupit z prvního místa, pokud to s LM myslíme vážně.

Reagovat
Benfica

Tak to ak by ste lapili Napoli alebo SLB tak by ste nepostupili z 1 miesta

Reagovat
Čenda

Tak jistě bych to netvrdil, ale venku bychom měli s oběma problém, to zas jó.

Reagovat
Jordi Alba

Tak jestli ani teď nepostoupíme, tak to mrdám.

Reagovat
2miguel1

18b.

Reagovat
Salfovic

Říkal Xavi po losu ?

Reagovat
El Cid z City

Musíte, je na čase vás konečně vyřadit a okouknout Yamala.

Reagovat
Sigma Olomouc

Přání: postoupite do čtvrtfinále EL

Tip: Postoupite do čtvrtfinále LM

Reagovat
kissak

mrdáš LM a nebo Barču?

Reagovat
Jordi Alba

LM, ale jestli máš v okolí nějakou solidní Báru, tak se můžeme dohodnout.

Reagovat
kissak

ta by se Ti nelíbila

Reagovat
Jordi Alba

Zkusil jsem.

Reagovat
fenixLFC

arsenal po x rokoch LM a zas ma skupinu EL

Reagovat
Edgewalker

Snad nám nebudou hrát i EL znělku.

Reagovat
fabec1222

Pri trose stesti by mohlo PSG skoncit uz ve skupine Jinak nic moc

Reagovat
Seydou Doumbia

ale chtělo by to aby přivedli ještě 10 hráčů, protože hrát takovou skupinu a ještě k tomu každý víkend top zápas v lize je extrém i s tím kádrem co mají (NUFC)

Reagovat
pingla

dole rozepiš kompletně celou LM, od skupinové fáze po finále, se střelci samozřejmě, děkuji

Reagovat
fabec1222

Bohužel, nestíhám

Reagovat
pingla

v pohodě, máš na to čas až do pondělí

Reagovat
Benfica

dostat deadline v komentaroch na eurofotbale

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Kucka

Reagovat
Salfovic

Co se čílíš? Já taky favorizuji Newcastle a AC.

Reagovat
Salfovic

Jo aha, fabec, beru zpět.

Reagovat
kissak

fakt jo?

Reagovat
Čenda

Taky vám vcelku věřím, ty tři týmy mají spíš jméno, než nějakou extra formu momentálně. Za měsíc to může být sice jinak, ale jen tak z prdele si hodím postup zámků z prvního místa, úplný překvápko by to nebylo. Klišoidně řečeno, bude záležet na vás, jak to zvládnete v hlavách.

Reagovat
kissak

Uvidíme, jak se Howe dovede vypořádat s LM a jestli do kádru nezasáhne nějaké zranění klíčového hráče. Každopádně skupina je to asi nejzajímavější.

Reagovat
Čenda

Kdo je pro vás vlastně klicovej? Sleduji vás tak napůl, po arsenalu jste můj nejoblíbenější tým, ale ještě jsem nějak nevyresil tu saudskou otazku

Reagovat
kissak

Já se otázky spojené s vlastnictvím snažím vypouštět, tím nechci napsat, že by mi bylo lhostejno, kdo nás vlastní a co je s ním spjato. Snažím se teď vychutnávat ještě grandioznější atmosféru na St. James Parku a hlavně v týmu.

Otázka klíčovosti je vždy odvislá na hře celého kolektivu a pak individuálních výkonech. Myslím si, že páteř celého týmu se bude lámat na formě Guimarães-Tonali.

Reagovat
Eichel

Ja to tiež vidím ako Salfovic. Hlavne sa mi vôbec ale vôbec nepáči to PSG. Lucho je dobrý tréner a oni to skladajú konečne trošku rozumne ale ten tým je postavený do úplne iného futbalo ako do Luchovho 4-3-3 obliehania. Vôbec nebudú vedieť hrať s fyzicky silným tímom, ktorý dobre bráni a má rýchle krídla.

Reagovat
kissak

uvidíme a necháme se překvapit

Reagovat
Eichel

vravel som ti

Reagovat
kissak

dobrý odhad

Reagovat
Sigma Olomouc

Jsem trochu zklamán, že jsme dostali Zvezdu a Young Boys. Chtěl jsem třeba Salzburg a Lens

Reagovat
Kinky7

Zase by to mohl Pepek trochu prorotovat

Reagovat
Sigma Olomouc

To zas jo

Reagovat
Pipo123

Toto by sme mohli dať

Reagovat
Salfovic

V to zase nějak poserete

Reagovat
Rothbard

PSG to bude mít velmi těžké s postupem. Ten tým je sportovně prázdný.

Reagovat
Rip

Nedůstojná skupina pro obhájce.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Seydou Doumbia

důstojná ne? to odehraji s béčkem tu skupinu a v lize mohou nasazovat nejsilnější tým a v pohodě si dělat náskok na další titul, nufc bude mít opačné problémy

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
kissak

nedůstojná skupina pro chudáka ze St. James Parku, kteří se po 20ti letech dostanou do LM

Reagovat
Seydou Doumbia

a nebo důstojná, naopak at si zahrají s top týmy když tam 20 let nufc nebylo at si to pořádně užijou, ale ano to není slavie a podobné týmy co si jedou lm užít no

Reagovat
Panini Calciatore

Skonci to takto:

Skupina A: 1.Bayern 2.Manchester United 3.Galatasaray 4.Kodan

Skupina B: 1.PSV 2.Arsenal, 3.Sevilla 4.Lens

Skupina C: 1.Neapol 2.Real Madrid 3.Braga 4.Union Berlín

Skupina D: 1.Inter 2.Benfica 3.Sociedad 4.Salzburg

Skupina E: 1.Atlético Madrid 2.Lazio 3.Celtic 4.Feyenoord

Skupina F: 1.Paris Saint-Germain 2.Milan 3.Borussia Dortmund 4.Newcastle

Skupina G: 1.Manchester City, 2.Lipsko 3.Crvena Zvezda 4.YBB

Skupina H: 1.Barcelona 2.Porto 3.Antverpy 4.Doneck

Finale

Napoli-Real Madrid 3-1

Reagovat
Salfovic

Až na F (AC, Newcastle) souhlasím.

Reagovat
Panini Calciatore

Newcastle nema ziadne skusenosti s poharmi a to ich zabije.

Navyse nema v kadri ziadne hviezdy europskeho formatu, sam sa cudujem ako sa uz druhy rok drzia v PL hore.

PSG pojde lepsie ako s hviezdami, prekopalo sa to tam charakterovo, robia si lepsiu timovu atmosferu a ked sa zohraju tak budu silni.

Treba ale uznat ze je to velmi silna skupina kde sa moze stat vselico.

Reagovat
Salfovic

Takže Necastle dojede na to, že nemá hvězdy, ale naopak PSG to půjde lépe, protože nemá hvězdy. Jo, to dává logiku.

Reagovat
Panini Calciatore

PSG ma urcite vacsie hviezdy ako Newcastle

Hakimi, Fabian Ruiz, Goncalo Ramos, Verratti, Dembele, Asensio, Skriniar, Donnarumma a nezabudaj na Mbappeho.

Reagovat
Salfovic

PSG má větší hězdy, ale Newcastle lepší tým.

Osud Mbappého bude určující.

Reagovat
fenixLFC

zas uprimne jediny kto ma hviezdy europskeho formatu v tej skupine je PSG

Reagovat
cresposuper

Leao, Hernandez, Maignan...

Reagovat
Kucka

Reagovat
kissak

náhodou mi zkušenosti s LM již máme

Reagovat
deporpepa

Benfica a Salzburg budou Interu zatápět

PSG bude ráda za EL, Newcastle jako favorit skupiny

A bacha na Feyenoord

Reagovat
kissak

opravdu?

Reagovat
Gazdo

Za mna super los celej LM. Sice skupiny budu zrejme nudnejsie a predvidatelnejsie ale vyzera to tak ze skoro vsetky velke kluby maju upratanu cestu do vyradovacich faz takze jar moze byt velmi zabavna a aspon tam nebudu vo vyradovacke na seba narazat tymy druheho a tretieho sledu a potom sa z nich robit senzacie ze ako daleko postupili. Za mna super

Reagovat
10

AC easy

Reagovat
noustres

Udělal bych jen jednu skupinu City, Real, Barca, Bayern.

Reagovat
Heresy

barcelonu moc nemas rad co ?

Reagovat
Milan.B

jak nic

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdy budou přesne termíny zápasů ?

Reagovat
CHONG

Skupina těžká, ale zajímavá, konečně neokoukaní soupeři.

Reagovat
j_mrazik

Arsenal - hratelná skupina

Reagovat
Seydou Doumbia

fun to watch psv a lens

Reagovat
Stiksxx

Nejvíc hratelní soupeří, kteří šli. Hlavně z 1. a 2. koše

Maximální spokojenost.

Reagovat
AjaxFans

Ty ještě žiješ?

Reagovat
Stiksxx

Zkousim to.

Reagovat
fenixLFC

s castlom a unionom sa zreb teda nekafral na druhu stranu maju fans unionu pokracovanie krasnej rozpravky- z druhej ligy az proti realu obecne polovica skupin vyzera ako z EL a v dalsich su dvaja jasni postupujuci. castle sice tazka skupina ale postupit by z nej mal, obzvlast pri forme a kvalite zvysnych timov. otazka je ci sa howe a cely ten kader poseru pred zapasom. z anglicanov by ale mali postupit vsetci, my si v EL zas pockame na sevillu

Reagovat
Geordies

Nemyslím si, že ''Newcastle by měl postoupit''. Ikdyž je to nejvyrovnanější skupina, tak jestli je tam tým, který by papírově ''měl'' postoupit, je to určitě PSG a Dortmund My můžeme jen překvapit (v což věřím).

Reagovat
fenixLFC

mate lepsi tim nez dortmund, obzvlast tuto sezonu. ja netvrdim ze ste favorit ale ze z tej skupiny by ste postupit mali a ze mi to ako obrovske prekvapenie teda fakt nepride

Reagovat
Salfovic

Proč by měl papírově postoupit Dortmund

Reagovat
Geordies

Pohledem veřejnosti? V Evropě daleko zkušenější mužstvo, z posledních 5 účastí v LM 4x postoupili do vyřazovací části.

Reagovat
Salfovic

Podle mě se ta zkušenost, zejména v základní skupině, přeceňuje. Ale jsem zvědavej na kurzy.

Reagovat
Geordies

No proto říkám pohledem veřejnosti. Já si osobně myslím, že psotoupíme, ale přitom nejsme favoriti

Reagovat
kissak

to jo překvapení by fakt bodlo po tolika letech

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kissak

je fajn, že nám tak věříš kor když jste si nás tak namazali na chleba doma na St. James

Reagovat
Truffaldino

Ano chápeme, kdyby byla skupina s Tottenhamam a třemi kluby z východního bloku, tak je to skupina smrti hodná LM, ale když je zde Benfica, Inter, k nim tým ze Španělska a další tým se skvělou mládeží, který hraje LM každý rok, tak je to skupina vlastně EL.

Reagovat
Rudnevs

Union proti Realu, zaujímavé Navyše skutočne zrejme dovedú Bonucciho. Bude to pekné sledovať, ale obávam sa, že tu už nastane ich stopka. Tieto silné tímy už vedia, ako obranu Unionu rozobrať a zničiť. To neni jak Dortmund, ktorý si profesorsky prihráva hore dole a nevie čo s tým, pokiaľ im niekto zalezie.

Reagovat
MarcoBanco

Tak práve Real ktovie ako to bude mať s útokom, zatial to ťahá Jude.. Unionu by som aspon to 3 miesto doprial

Reagovat
Manau
Reagovat
SunFells

Lol, Dortmund a Milan tady hraje o EL.

Reagovat
Ladas321

Těším se na dvojzápas Bayern vs United a Real vs Neapol, celou skupinu F a zbytek nuda.

Reagovat
Salfovic

F luxusní, jinak celkem vo hovně.

Reagovat
kissak

raději bych byl v jiném písmenku, tohle je moc velká konfrontace hned na začátek

Reagovat
mimi_united

Skupinu môžeme kľudne vyhrať. S Bayernom je to 50 na 50. Rozhodne pravdepodobne skóre v skupine

Reagovat
eder

Reagovat
Heresy

Ne no

Reagovat
fenixLFC

a to budete mat po prehre 0:6 s bayernom horsie

Reagovat
Gerd 13

Na Bayern nemáte!

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Pony Slaystation

cítím Arsenal vibes...

Reagovat
Nikikrew

City ja si fakt nepamatam klub ktory by mal vacsi luck ako oni, a to nie len v LM.

Reagovat
El Cid z City

Co Arsenal? Jdou až z druhýho koše a z prvního chytnou tým, co loni skončil třináctej v lize a víckrát prohrál než vyhrál

Reagovat
king23

A to nehledě na to, že ve druhém koši jsou jenom proto, že Juve má odečet bodů a ne hrajou LM. Jinak by startovali že třetího

Reagovat
SunFells

Tak to asi měli lépe obcházet pravidla jako City.

Reagovat
Nikikrew

Parada, to chces porovnavat s timom ktory hra LM po 6 rokoch?

Reagovat
eder

Reagovat
Kinky7

Jasně a proto máme teď v carabao castle a loni jsme měli leipzig, Bayern a Real před finále

Reagovat
Nikikrew

Tak v semi asi nenarazite na Young Boys

Reagovat
Kinky7

loni jsme meli 2. nejtezsi los po bayernu v play off fazi

Reagovat
Nikikrew

Supera zvysne roky? A co tak sa bavit aj o Fa cup a mickey mouse?

Reagovat
Kinky7

fa cup - 3.kolo chelsea doma, 4.kolo arsenal doma, 5.kolo na bristolu city, qtr, burnley doma, 6.kolo sheffield doma, finale utd. to ti pripada jako lehky los?

¨mickey mouse - 3.kolo doma chelsea 4.kolo doma pool 5.kolo konec na southamptonu

vazne ti to pripada jako lucky los?

Reagovat
El Cid z City

To pude obhájit.

Reagovat
RKBoy

Chelsea ez los.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Zde přehledněji:

Skupina A: Bayern, Manchester United, Kodaň, Galatasaray Skupina B: Sevilla, Arsenal, PSV Eindhoven, Lens Skupina C: Neapol, Real Madrid, Braga, Union Berlín Skupina D: Benfica, Inter Milán, Salzburg, Real Sociedad Skupina E: Feyenoord, Atlético Madrid, Lazio, Celtic Skupina F: Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund, AC Milán, Newcastle Skupina G: Manchester City, Lipsko, Crvena Zvezda, Young Boys Bern Skupina H: Barcelona, Porto, Šachtar, Antverpy

Reagovat
N.Gin

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
EZ

castle barak na postup

Reagovat
EZ

2 postupujuci moze by hocikto, ale asi by som rad AC

Reagovat
772jozef

Do finále

Reagovat
kissak

a máš vůbec nějakej?

Reagovat
772jozef

Gatalasaray , zvezda, kodan , Young boys ,shachtar ..... prečo zas ?

Reagovat
eder

Špína

Reagovat
Salfovic

A je zažraná ?

Reagovat
eder
Reagovat
Salfovic

Musíš na ní pustit Tix.

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som spokojný , jedine som sa chcel vyhnúť strakám zo štvrtého koša , to by bola zbytočná komplikácia.

Reagovat
Ángel di María 22

Uz je plan konkretnich zapasu a casu?

Reagovat
pingla

fabec nemá čas, takže bohužel

Reagovat
Unai

A: fakeovy wannabe Maguire Upamaguire vs real Lord Maguire

https://www.youtube.com/watch?v=bHs2i97acZ4

Reagovat
Elliasson

Atletico s Feyenoordem v jedné skupině nerad vidím. Ale vím, že mají šanci oba postoupit. Super!

A Zvezda? Evropská liga by měla být s tímto losem. Letošní tým je docela našlapaný, věřím proti Bernu. A proti City aspoň bude zajímavá atmosféra. Může se napodobit Liverpool.

Reagovat
rel7

Asi lepší EL než být otloukánkem v LM jako Plzeň minulý rok.

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
Salfovic

OT: Měli někdy Slováci ve skupinové části evr. pohárů dva kluby ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Csaplárova past

PSG konec ve skupině

Reagovat
kissak

kéž by

Reagovat
Csaplárova past

Z toho týmu fakt nejde strach. Z Mbappého jo, z PSG rozhodně ne

Reagovat
kissak

tak uvidíme, každopádně je F skupina smrti

Reagovat
Čenda

Reagovat
deporpepa

Super los polovina skupin by mohla být hodně vyrovnaná

Reagovat
merlick

niekto poradit s kupou bayern - manchester pls?

Reagovat
sunakashi

prosba : chtel bych jet s tatou fandit manchesteru united v lize mistru do kodane 8.11.2023. Nevite jak sehnat listky?

Reagovat
DidusIneptus

Letos není skupina smrti. Loni, nebo předloni, nebo kdy to vlastně bylo (omlouvám se, že nemám zas takový přehled, musím se polepšit), se do skupiny smrti dostala Plzeň. Někdo možná řekl, že měli smůlu. Ale tak jako tak by se ze skupiny nedostali. Na to české kluby zatím nemají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele