Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alenu Štréblovou vídají diváci seriálu jako servírku Milenu, mámu Gábiny (Aneta Krejčíková) a exmanželku Radka Mastného (Pavel Novotný). Se svojí rodinou herečka vyrazila na dovolenou do Řecka. Šlo o dámskou jízdu s dcerou a maminkou, která měla zvláštní konec.

Její maminka Dagmara zvládla cestu perfektně. „Já se o ni tak bála, že při návratu jsem v letadle ze stresu omdlela,“ svěřila se smíchem Super.cz Alena Štréblová. „Asi jsem měla větší strach, než jsem si byla schopná připustit. Ukázalo se, že jsem víc unavená, než jsem si myslela. Sesunula jsem se a letušky se o mě pěkně staraly. Tímto je zdravím.“

Jinak prožila nádherné léto. „Bylo toho hodně, takže mi uteklo. Nejprve jsme trávili s partnerem dovolenou v Řecku. Pak asi už popáté jsem byla na Šumavě, kam vyrážím s takovou skupinou chodit po horách. A potom opět Řecko v rodinné dámské sestavě.“

Po návratu odjela na chalupu v jižních Čechách. „Můj partner tam jezdí často, vždycky o víkendech. Já mám volno tak jednou za tři měsíce,“ dodává.

Kromě maminky (86) jí na jihu dělala společnost 31letá dcera. Ta žila dva roky v Izraeli, umí hebrejsky a stará se o postižené. „Vždycky spíš pečovala o druhé lidi. Teď nastává období, kdy se začíná věnovat sobě. To mě moc těší,“ řekla nám Štréblová (57).

Ještě má šestadvacetiletého syna, který kráčí v jejích stopách. Tadeáš vystudoval herectví v Londýně a teď začíná u nás hrát. Uvidíme ho v minisérii Adikts natočené režisérem Adamem Sedlákem, který má na svém kontě rovněž film Banger.

„Jsem na něj pyšná, a na sebe v podstatě taky. Zvládala jsem ho, víceméně sama, celou dobu na studiích finančně podporovat,“ naznačila herečka, že studia ve Velké Británii nebyla levnou záležitostí.

Reklama

Další články

Načítám