Tennis On-Court VR vychází již příští měsíc

Tennis On-Court VR vychází již příští měsíc
03:15, 12.09.2023

Všem sportovním nadšencům a milovníkům VR přinášíme důvody, proč si hru Tennis On-Court, která vychází 20. října pro systém PS VR2, užiješ, ať už jsi úplný začátečník, nebo zkušený hráč.

2v2 je stále lepší

Hrát 1v1 je dostatečně zábavné, ale akce se desetkrát znásobí, když se podělíte o skvělé momenty zápasu 4 hráčů. Vezměte raketu, zavolejte kamarádům nebo dalším hráčům z celého světa, aby se k vám připojili v zápase čtyřhry. Je to ideální příležitost předvést své nejlepší voleje, smeče a přihrávky.

Divácký režim

Možná hrajete důležitý zápas a chcete, aby se na něj dívali vaši přátelé, nebo byste rádi analyzovali hru některého z vašich příštích soupeřů. Divácký režim je určen právě pro vás. Kdykoli si můžete prohlédnout seznam živých zápasů a připojit se k nim jednoduchým kliknutím. Budete teleportováni na stadion jako skutečný divák v reálném světě.

Dynamické asistence

Hned na začátku vývoje jsme přemýšleli o tom, jak by virtuální realita mohla hráčům pomoci v pokroku jiným způsobem, než je akademická výuka. Nastavili jsme několik asistencí, které si hráč může aktivovat nebo deaktivovat podle své nálady nebo úrovně.

Díky znalosti výšky hráče můžeme díky sledování headsetu například vypočítat ideální výšku pro úder servisu, nebo kdy spustit úder během bodu. Můžete se tak pokaždé naučit správný rytmus pro úspěšné údery. Rytmus je důležitý, ale stejně tak i umístění na kurtu. Pomůžeme vám umístit se na kurtu ve vztahu k trajektorii míče.

Protože tenis může být frustrujícím sportem, když spolu hrají dva lidé s velmi rozdílnou úrovní dovedností, zavedli jsme funkci korekce trajektorie míče, která po aktivaci opraví trajektorii míče tak, aby se dostal do kurtu. Oba hráči si tak mohou hru užít a překlenout rozdíly mezi nimi.

Fyzika

Sportovní hra je příliš omezená bez fyziky co nejblíže realitě. Proto je naše fyzikální simulace klíčovou součástí hry. Tuto část hry jsme vyvinuli společně se špičkovými tenisty, abychom dosáhli přirozeného pocitu. Tým ví, že pro nadšence je klíčové, aby mohl hrát s různými efekty, jako je slice, dropshot, lift atd.

Nechceme však být exkluzivní hrou. Všichni tenisoví fanoušci by měli mít možnost užít si hru bez ohledu na úroveň svých dovedností. Za tímto účelem je k dispozici druhý arkádový herní režim, ve kterém se trajektorie a efekty blíží realitě, ale jsou opraveny tak, aby zůstaly na kurtu. Hráči se tak mohou soustředit na zábavu při hře a zapomenout na náročnost pohybů.

Usilovně pracujeme na tom, abychom ve hře Tennis On-Court poskytli zábavu a příjemný zážitek pro všechny. Pokud se chcete bavit sami nebo s přáteli, uložte si datum 20. října kdy hra vyjde na PS VR2.


DALŠÍ

CGwillWin