Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: S koncem léta se vrací Jared Leto, Alvaro, Avril, The Chainsmokers i Måneskin

22. září 2023 13:33
Evropa 2 Raw: S koncem léta se vrací Jared Leto, Alvaro, Avril, The Chainsmokers i Måneskin

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

All Time Low feat. Avril Lavigne – Fake As Hell

Američtí pop punkeři All Time Low přicházejí s novinkou Fake As Hell, která srší energií. Kapelu v ní doprovází zpěvačka Avril Lavigne.

Alvaro Soler – Oxígeno

Alvaro Soler se v novém singlu Oxígeno rozhodl experimentovat a kombinuje prvky reggaetonu a taneční hudby. Oxígeno je o zkoušení něčeho nového. Je to pro mě experiment, který kombinuje zvuky z Jižní Ameriky, ale také některé vlivy z Japonska,“ říká.

Måneskin – Honey (Are U Coming?)

Måneskin vydávají nový elektrizující singl Honey (Are U Coming?), a to krátce po vydání posledního alba Rush!, na němž ale singl není. Nová nahrávka Honey (Are U Coming?) je plná hudební živelnosti, mocného kytarového riffu a řvavě přesvědčivého refrénu. Kapela uspořádala živě přenášenou akci v římském Gasometru, kde živě zahrála 3 skladby včetně této novinky.

The Chainsmokers – Summertime Friends

Američtí producenti The Chainsmokers vydávají nový singl Summertime Friends. Drew a Alex nedávno odehráli 3 obrovské vyprodané koncerty, jeden v Historic Parku v Los Angeles a 2 večery v Red Rocks v rámci The Party Never Ends. Jejich vystoupení v Los Angeles navštívilo téměř 20 000 diváků, čímž překonali rekord v návštěvnosti. Během svého vystoupení si pozvali přátele včetně Malumy, 347aidan, Carli Hanson a Shenseea. Během svých setů zahráli skladbu Summertime Friends a také ji teasovali na sociálních sítích.

Thirty Seconds To Mars – Seasons

Americká rocková kapela Thirty Seconds To Mars, jejíž základ tvoří bratrské duo Jared a Shannon Leto, vydává své dlouho očekávané album It’s The End Of The World, But It’s A Beautiful Day. Láká na něj pohodový track Seasons, který nám pokládá introspektivní otázku, zda jsme schopni akceptovat změny, které přichází v různých fázích našich životů.

5 novinek pro tento týden

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

Články, které by tě mohly zajímat