Čím víc pruhů.... tím víc opilec. Centrem Mostu kličkoval vůz ze strany na stranu
Ilustrační foto
Most

Most – Policisté hlídkové služby narazili o páteční noční směnu na vozidlo, které projelo dlážděnou částí kruhového objezdu v ulici Slovenského národního povstání a téměř najelo na obrubník. V ulici Josefa Skupy pak řidič škodovky až nápadně využíval celou šíři vozovky.

Hlídka vůz zastavila a už při prvním kontaktu s motoristou bylo jasné, co bude špatně. Z automobilu se linul již známý odér. „Policisté vyzvali řidiče, aby se podrobil testu na přítomnost alkoholu v dechu. Kličkovaná na silnici měla hned vysvětlení. Přístroj ukázal totiž hodnotu 2,2 promile," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Údajně se Mostečan chtěl dopravit jenom z restaurace domů. Nocovat musel ale v cele, kam ho policejní hlídka převezla k vystřízlivění. Následující den si 39letý muž na obvodním oddělení převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Nejen, že mu policisté zadrželi řidičský průkaz, ale v případě odsouzení může pobýt až rok ve vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru