V Žatci jsou desítky nových i opravených laviček
Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Desítku nových laviček instalovali v minulých dnech pracovníci Technické správy města Žatec v parku pod nemocnicí. Desítky dalších laviček ve městě i místních částech pak opravili a obnovili nátěry.

Obnovenou podobu tak mají akátové lavičky a další části mobiliáře u cyklostezky kolem Ohře, v různých ulicích, ale také v místních částech, jako je Radíčeves či Bezděkov. Jde o běžnou údržbu městského majetku, která má zajistit, aby občanům sloužil co nejdéle a nejlépe.

„Chci v této souvislosti poprosit všechny, aby si městského majetku vážili a neničili ho. Aby ho užívali tak, jak se má. Protože v případě poškození či úplného zničení musíme zbytečně vynakládat čas, energii i peníze, které bychom raději investovali do nových věcí a rozvoje našeho města,“ požádal občany o slušné chování k městskému majetku starosta Žatce Radim Laibl. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru