Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Nový sportovní prvek, konkrétně street workoutovou sestavu, plánuje v Žatci umístit městský úřad. Na výběru konkrétního místa, kde bude sestava lidem sloužit, se mohou podílet i obyvatelé města. Pracovníci městského úřadu vybrali tři vhodné lokality, z nichž budou občané vybírat.

Vhodnými místy jsou:

a) ulice K Perči - vedle sportovní plochy

b) ulice Jaroslava Vrchlického - vedle dětského hřiště

c) ulice Mládežnická - za sportovním klubem G-Titán

Místa byla vybrána tak, aby venkovní sestava pro posilování nezasahovala do linií, kudy vedou podzemní inženýrské sítě, nebo aby byla na městských pozemcích. Zároveň je vhodné, aby stála na takovém místě, kde ji sportující lidé mohou využít v rámci pravidelného tréninku nebo třeba při kondičním sportování.

Hlasování o nejvhodnějším místě pro workoutovou sestavu bude probíhat prostřednictvím Mobilního rozhlasu v Žatci: odkaz zde. Aplikace je dostupná přes mobilní telefony, tablety nebo přes webové stránky městského úřadu (www.mesto-zatec.cz).

Hlasování bude probíhat od 6. do 15. října. Místo s nejvíce hlasy bude předloženo ke schválení radě města. Po souhlasném stanovisku dojde k instalaci sestavy ve vybrané lokalitě. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru