Foto: Policie ČR
Teplice

Ústecký kraj, Litoměřicko - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované dívce ze Štětí.

Pohřešovaná byla naposledy spatřena v úterý 3. října v 7:30 rodinným příslušníkem ve Štětí. Do současné doby se nevrátila domů a naposled o sobě podala zprávu 4. října s tím, že se nachází v Praze, dále nekomunikuje.

"Je předpokladem, že by se měla pohybovat na území hlavního města Prahy. Rodina má obavy o její zdraví a život. Pohřešovaná Je vysoká cca 156 cm, střední postavy, má hnědočerné dlouhé rovné vlasy a zelenohnědé oči. V době odchodu měla na sobě černé kalhoty, černou mikinu s kapucí a bílé boty zn. NIKE. V případě, že můžete k výskytu pohřešované podat jakékoliv informace, volejte na linku 158. Za poskytnutou pomoc děkujeme," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Více informací naleznete v odkaze ZDE (pokud je odkaz nefunkční, byla dívka vypátrána).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru