VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ SOUTĚŽE PARK ROKU 2023

Ve čtvrtek 19. října 2023 od 13 hodin proběhne v hotelu Fabrika v Humpolci představení soutěžních děl a následné vyhlášení výsledků soutěže Park roku 2023 – Cena za dílo krajinářské architektury ve veřejném prostoru.

Soutěžní přehlídka se koná pod záštitou ministra životního prostředí Petra Hladíka a pod záštitou místopředsedy vlády a ministra pro místní rozvoj Ivana Bartoše. Soutěž pořádají společně dvě největší profesní organizace – Svaz zakládání a údržby zeleně, z.s. a Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, z.s.

Součástí slavnostního dne je i komentovaná prohlídka parku Stromovka v Humpolci – vítězného parku v soutěži Park roku 2021, která proběhne od 11 hodin a v druhém termínu od 12 hodin. Na vyhlášení výsledků srdečně zveme zástupce tisku i dalších médií. Svou účast potvrďte prosím nejpozději do 13.10.2023 zde: Vyhlášení výsledků soutěžní přehlídky Park roku 2023 (google.com)

www.szuz.cz

www.szkt.cz

Klíčová slova ČR-příroda-ekologie-správa-architektura

Oblast

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch
Zemědělství, životní prostředí

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.