Vyberte možnost Stránka

Proslulé hodinky Hamilton si teď můžete koupit i v Praze

Proslulé hodinky Hamilton si teď můžete koupit i v Praze
Rate this post


Máte rádi kvalitní zboží, a tak se alespoň tu a tam se zájmem podíváte na nové, spolehlivé hodinky? Na trhu je jich poměrně dost, a tak je dobré znát prodejce, na kterého se můžeme při výběru hodinek plně spolehnout. K takovým patří zavedený prodejce Helveti.cz, jehož počátky sahají do roku 2010. Prodává jen hodinky, kterým věří, zároveň je má nastudované, rozumí jim a se vším vám ochotně a erudovaně poradí.

Proslulé hodinky Hamilton

Ke špičce mezi hodinkami patří značka Hamilton. A právě ta je teď v e-shopu Helveti.cz vítaným a ceněným nováčkem. Značka Hamilton byla založena v Pensylvánii a nejdříve vyráběla jen kapesní hodinky. Jejich kvalit si všimla americká armáda již v roce 1914, a tak se stala oficiálním dodavatelem pro americké ozbrojené síly během první světové války. Tím došlo k posunu výroby z kapesních k příjemnějším náramkovým hodinkám.

Ověřené a celosvětově žádané hodinky Hamilton jsou rozděleny do několika kategorií. Zvolit si můžete modely Amercian Classic, Broadway, Jazzmaster,Khaki Aviation, Khaki Field, Khaki Navy a Ventura. Co se týče pohonu, volit můžete typ manuální, automatický i bateriový Quartz. Ciferník je vždy analogový.

Unisex, dámské i pánské hodinky Hamilton

Hodinky Helveti mají v nabídce modely Hamilton pro každého z nás. Ať už si přejete koupit špičkové hodinky sami pro sebe, nebo chcete udělat radost k Vánocům či narozeninám své milé „polovičce“ nebo třeba dospívajícímu synovi, je z čeho vybírat.

Jestliže rádi vybíráte hodinky s tím, že si je můžete pečlivě prohlédnout „živě“, své služby vám nabízí prodejna hodinek v Praze Helveti, kterou najdete v Holešovicích na adrese Dukelských hrdinů 3. Poradit se můžete i online díky chatu podpory na Helveti.cz.

Ať už si koupíte hodinky Hamilton pro sebe nebo pro své blízké, budete zajisté spokojeni s kvalitou, cenou i dokonalým designem.

O autorovi

redaktor

O všem možném pro Vás píše tým z internetového magazínu www.muzskystyl.cz

O nás

 

MužskýStyl.cz už od roku 2013 pravidelně přináší novinky ze světa pánské módy, oblékání, vztahů a žen, zdraví a sportu, dobrého jídla a pití, zábavy, bydlení, financí a další zajímavá témata, která každému správnému gentlemanovi nesmí uniknout. Mužský styl udává styl, trendy tak, abysme my chlapi šli s dobou, která se mění ze dne na den. Avšak my jdeme s dobou a nic nás nezastaví!






Chceš moderní hodinky s chytrými funkcemi? Stylové Apple Watch SE 2022 jsou tu pro tebe!

Styloví muži, potřebují občas vypadnout s partou a strávit volný víkend někde na chatě. Ideální příležitost na pánskou jízdu je podzimní vinobraní. Skvělou párty zažijete, když si najdete ubytování na Jižní Moravě v pěkném vinném sklípku, kde se dobře najíte, pobavíte a navíc otestujete kvalitní vínka při degustaci. Pokud vinobraní nestihnete, rezervujte si chaty na Silvestra, kde s partou oslavíte příchod nového roku a k tomu si v případě vhodných sněhových podmínek výborně zalyžujete.