Hrátky s DALL E 3 v ChatGPT: Vánoce v reklamě. Umí AI tvořit hádanky?

Vánoce! Vánoce! Přicházejí!

Ukaž mi prosím nějaké pořádné emotivní vánoční reklamy, hodící se pro Česko. Na šířku prosím

něco více pikantního, brutalistického, může to být reklama na Věci z Ikea, Lidlu, Alzy a Rohlík.cz

to je pěkné, tak teď technicistní, futuristické, reklama na Google, Facebook, Twitter a Apple

zkusme něco dalšího, další vánoční reklamy na téma známé české filmy, ideálně tak, aby se z nich dalo hádat o jaký film jde

Řešení? Kolja, Lásky jedné plavovlásky. Obecná škola. Tajemství hradu v Karpatech. No, abych pravdu řekl, nějak nevím nevím.

TIP: SERIÁL s návodem pro DALL E 3 co má hodně dílů, které můžete snadno najít přes štítek DALL E 3 na 365tipech. Je toho přes 30 tisíc znaků, takže rovnou i prosba. Pokud vám pomohl, zvažte prosím přispět na 365 tipů. Můžete přímo na účet (č. účtu 331049001/5500 spec. symbol 365). nebo předplatným newsletteru na 365tipu.substack.com.

Umí DALL E 3/ChatGPT 4 vytvořit hádanku?

Což mě přivedlo na jiné téma, teď zapomeň to co jsi doposud vytvořila. Nové zadání je – vymysli nějaké vizuální hádanky. A přidej samozřejmě i otázku hádanky a řešení hádanky.

Zde máte několik vizuálních hádanek:

  1. Hádanka: Na který den v měsíci se koná hudební festival? Řešení: Datum zakroužkované na kalendáři na obrázku.
  2. Hádanka: Jaký je název knihy, která se skrývá mezi ostatními na polici? Řešení: Vzor nebo obrázek vytvořený z několika knih na polici.
  3. Hádanka: Jaké je výsledné číslo z matematické rovnice vytvořené ovoce? Řešení: Čísla na ovoci a matematická rovnice, kterou tvoří.
  4. Hádanka: Jakým způsobem najdete pohřbený poklad na pláži? Řešení: Nápovědy a objekty roztroušené po pláži, které ukazují cestu k pokladu.

Doufám, že vás tyto hádanky zaujmou a baví vás je řešit! Pokud máte další požadavky nebo připomínky, dejte mi prosím vědět!

nejsem si úplně jist, jestli tohle funguje, Připadá mi že jsi dodala jen námět na hádanky. Já chci abys přímo vytvořila konkrétní vizuální hádanky, s otázkou i platným řešením.

U předchozí AI spadla, takže není moc jisté co tím chtěla říct, ale u jedničky má jít o geometrii, u dvojky něco co tam nepatří, u trojky o nějaký vzorek pověšených plodů a ve čtyřce tam má něco o SPZ.

  1. Hádanka: Projděte bludištěm a zjistěte, jaké skryté slovo je vytvořeno cestami bludiště. Řešení: Slovo skryté v cestách bludiště.
  2. Hádanka: V místnosti je klobouk, židle, glóbus a zrcadlo. Který z těchto objektů nepatří k ostatním na základě konkrétního tématu? Řešení: Objekt, který je vizuálně odlišný nebo nemá stejný význam jako ostatní.
  3. Hádanka: V zahradě je pět druhů květin. Každá květina má jiný počet okvětních lístků a vzory na lístcích naznačují sekvenci. Jaká je tato sekvence? Řešení: Sekvence vytvořená vzory na okvětních lístcích květin.
  4. Hádanka: V kuchyni je několik sklenic s různými druhy těstovin. Která sklenice obsahuje tvar těstovin, který odpovídá známé památce? Řešení: Tvar těstovin v jedné ze sklenic, který se podobá známé památce.

Ale je možné, že se jen špatně ptám. Možná někdy jindy další pokusy.

Další tipy o ChatGPT

Hrátky s DALL E 3 v ChatGPT: Pradávní obři

Polovice přišla z Facebooku s takovou tou klasicky fake fotomontáží jak někde v Jižní Americe našli kosti pradávných obrů. Tak jsem si s tím chvíli hrál i v DALL E 3. A tady…