Lucie Vondráčková svého o téměř dvacet let mladšího přítele Zdeňka Polívku představila nejen svým dvěma synům Matyášovi a Adamovi, ale také svým milovaným rodičům, kteří evidentně sportovce rychle přijali do rodiny.

Jiří Vondráček a Hana Sorrosová v doprovodu MMA zápasníka dokonce dorazili na nový muzikál Janka Ledeckého, kde jejich dcera září v hlavní roli.

Po skončení představení se všichni sešli v divadelním baru, kam za nimi přiběhla Vondráčková ve slušivým tmavomodrých šatech a svého milého před zraky příbuzných řádně přivítala.

Vášnivá líbačka před rodiči

Lucie Vondráčková po příchodu do divadelního baru obšťastnila Zdeňka Polívku vášnivým polibkem. Partneři se pak pod stolem drželi za ruce a zpěvačka dlouze vyprávěla rodičům zážitky z odehrané premiéry.

Zpěvačka a hudebník se pak už se od sebe nehnuli ani na krok a Lucie zářila štěstím a rozdávala úsměvy na všechny strany. Polívka pak své milé vysmekl poklonu na svém Instagramu.

"Včerejší veleúspěšná premiéra Zapomeňte na Shakespeara. Hudební komedie a jednu z hlavních rolí ztvárnila my girl! Nejmilejší a nejnadanější great woman Lucie Vondráčková," rozplýval se zápasník, který má oči jen pro svou sexy Lucii.

Vondráčková je do Polívky po uši zamilovaná

Související články