Přímo na parket přišla svého muže podpořit krásná Lucie Rohanová, kterou za svou manželku pojal letos v červnu. Sympatická brunetka se zdržela i poté, co kamery zhasly, a Vavřince Hradilka doprovodila také na následnou afterparty. Na první pohled to mezi nimi jiskřilo a novináři poté dvojici spatřili, jak rozesmátí odchází ruku v ruce domů a culí se na sebe ne jako rodiče dvou dětí, ale dva zamilovaní studenti.

Pohledná tmavovláska pochází z Ostravy a na rozdíl od svého muže má zcela jinou profesi. Pracuje totiž jako oční lékařka. V roce 2020 se jim narodila dcera Sára, loni v únoru poté přišla na svět její mladší sestřička Kayla. Do chomoutu otec dvou malých holčiček vstoupil letos v červnu.

“Už je moja! Nejlepší žena pod sluncem! Stalo se to v lese s úžasnou partou svatebčanů. Díky,” napsal tehdy spokojený sportovec na sociální sítě k fotografiím z veselky, která proběhla v lese v úzkém rodinném kruhu. Celý obřad se nesl v neformálním duchu, ženich měl na sobě lehké kalhoty, bílou košili a jeho nastávající vypadala v jemných krémových šatech jako víla. Na svatbě nechyběli také psi, a tak se vše neslo v přírodním duchu plném pohody.

Celá rodina talentovanému sportovci ve StarDance fandí a je mu velkou oporou. “Myslím si, že jsou velmi tolerantní, ostatně mají na to i docela trénink, protože sport je vlastně stejný jako tady tancování v objemu tréninku. A tím, že vlastně už rok a půl víme, že to přijde, tak jsme se na to dostatečně připravili a je to celkem v pohodě,” prozradil Hradilek v rozhovoru pro server Extra.cz před časem.

Tanci se sice nikdy nevěnoval, ale na své vlastní veselce si s manželkou přece jen “skočil”. Jak prozradil, doufá, že po StarDance si to budou moci užít častěji. “Večer před svatbou a v den svatby jsme si něco zkusili, ale spíš to byla velká zábava a v porovnání s tím, co tu děláme teď, bych to ani nenazval tancem, ale spíš takovou juchačkou,” dodal Vavřinec Hradilek s úsměvem.

Související články