Hitem letošní sezóny jsou rozhodně pánské teplákové soupravy. O tom není pochyb. Jestliže nevíte, jak vkusně zakomponovat pánskou teplákovou soupravu do ležérního nebo do sportovně laděného outfitu, nezoufejte. My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

    tepláky

Jak stylizovat pánskou teplákovou soupravu v sportovně laděném outfitu?

Pánská tepláková souprava může mít mnoho podob. Na trhu najdeme kousky v sportovně laděném i v ležérním stylu. Nejdříve se zaměříme na modely pánských mikin v sportovním provedení.

  • Pro pány s normální nebo se štíhlou a s vypracovanou postavou se hodí sportovní mikiny v slim fit střihu. Tyto kousky totiž perfektně obepnou mužnou postavu a dají vyniknout vašim tvarům. 
  • Máte-li spíše nějaké to kilo navíc, můžete se zaměřit na modely pánských teplákových souprav v regular fit provedení. 

Sportovní mikiny a kalhoty pro muže mají na sobě většinou i potisk. Ten může být malý, ale volit můžeme i kousky s celoplošným potiskem. Tady dejte na svůj osobitý vkus. Na módní kousky se podívejte např. i tady: https://modivo.cz/c/panske/obleceni/teplakove/soupravy. Zde si kvalitní teplákovou soupravu v sportovním duchu vybere i ten nejnáročnější zákazník. Sportovní teplákové soupravy se výborně hodí k nízkým sneakersům a k pánským teniskám na platformě. Nosit je můžete k ledvinkám, sportovním batohům i k baseballovým čepicím. Slušet vám to s nimi bude i s textilními módními doplňky. Jestliže hledáte spíše mikinu ve stylu nedbalé elegance, můžete se na naše tipy podívat níže. Těmto mikinám se říká také ležérní a je jich mnoho druhů. Jdeme na to!

    tepláky

Jakým způsobem zakomponovat pánskou teplákovou soupravu do ležérně laděného outfitu?

Pánská tepláková souprava ve stylu nedbalé elegance je vždy dobrou volbou. Hodí se na nošení do města, ale i do parku nebo dokonce do města na nákupy. Teplákové mikiny ve stylu nedbalé elegance mohou mít trendy přírodní či pastelový odstín. V letošní sezóně budou hrát prim ležérní teplákové soupravy v oříškovém, khaki nebo v modrém tónu. Vsadit však můžete i na černou nebo na bílou klasiku. To jsou barvy univerzální, které z módy nevychází.

Do ležérních outfitů zapadnou teplákové soupravy bez zbytečných dekorativních prvků a bez výrazných potisků. Naopak vsaďte spíše na minimalistické kousky, které vám však zajistí pohodlí. Do ležérně laděného outfitu s teplákovou soupravou pro muže lze nosit sneakersy v kotníčkovém provedení. Slušet vám to pak bude i s koženou ledvinkou nebo s malou taškou přes rameno. Kožené doplňky dodají vašemu ležérnímu outfitu patřičný šmrnc a nádech elegance.

Podle jakých kritérií letos volit stylovou teplákovou soupravu pro muže?

Pánská tepláková souprava se v poslední době stala tzv. must have kouskem v šatníku každého trendy muže. Kromě dělení na sportovní a ležérní lze soupravy dělit i podle toho, jestli mají či nemají zip. Mikina na zip v teplákové soupravě je velmi praktická. Díky ní totiž můžete lehce regulovat tělesnou teplotu. V obou výše zmíněných případech se pak do outfitů hodí i mikiny s kapucí. Kapuce v teplákové soupravě plní nejen estetickou, ale také praktickou funkci. Letos budou tedy in především pánské teplákové soupravy s mikinou s kapucí a se zdobivým zipem. A ještě rada na závěr, teplákové soupravy vám musí sedět na míru, na nákupy online si tedy vždy berte na pomoc i krejčovský metr.