Midea KWHA představila na veletrhu Aquatech Amsterdam revoluční řešení hospodaření s vodou pro celou domácnost

Divize zařízení pro kuchyně a ohřev vody společnosti Midea (Midea Kitchen and Water Heater Appliances Business Division, Midea KWHA) představila na veletrhu Aquatech Amsterdam 2023, který se konal od 6. do 9. listopadu v Nizozemsku, svá inovativní řešení pro celou domácnost. Účastí na tomto předním světovém vodohospodářském veletrhu podtrhuje Midea KWHA své nasazení v oblasti komplexních řešení pro hospodaření s vodou, její filtraci a ohřev v domácnostech.

Domácí systém Midea Whole House Water Solutions je komplexní sada navržená tak, aby splňovala rozmanité potřeby pro zásobování vodou v celé domácnosti. Tento systém zahrnuje předfiltr a změkčovač vody, dávkovač vody, čisticí zařízení, příslušenství pro přípravu nápojů a řešení pro ohřev vody. Flexibilita sortimentu divize Midea KWHA je zárukou řešení na míru pro každou domácnost, a to od kuchyně přes obývací pokoj, koupelny a pracovny až po technické místnosti.

Představená řešení Midea KWHA se vyznačují nejen rozmanitostí, ale také snadnou integrací a používáním. Díky promyšlenému designu navíc vyhovují prakticky každému scénáři života v domácnostech. V kuchyni tak například podporují výrobky Midea KWHA gastronomické výkony zajištěním neustále dostupné filtrované vody, zatímco obývací pokoj pozvedne elegantní design jejích praktických dávkovačů vody. Praktická řešení Midea KWHA nezapomínají na hydrataci ani v pracovně – a koupelna se díky ohřevu vody na vyžádání změní doslova v ráj útulnosti.

Značka se navíc může pochlubit svými multifunkčními nápojovými systémy, které zahrnují inovativní výrobníky ledu a perlivé vody pro dotek noblesy kdykoli a kdekoli. V nabídce společnosti Midea KWHA najdeme také pestrou škálu výrobků pro čištění vody pomocí reverzní osmózy (Reverse Osmosis Water Purifier). Tato zařízení jsou navržena pro efektivní čištění vody při zohlednění různých požadavků na její teplotu. Pro ještě vyšší funkčnost a atraktivitu jsou navíc vybavena možností výroby perlivé vody.

Aquatech Amsterdam 2023 jako přední světová výstava zaměřená na hospodaření s vodou, technologie úpravy pitných vod a čištění odpadních vod, potvrzuje svůj důraz na důvěryhodné a osobní obchodní vztahy. Midea KWHA souzní s hodnotami této inovativní, bezpečnosti dbalé platformy a demonstruje jejich společnou oddanost excelenci a spokojenosti zákazníků.

Prezentace společnosti Midea KWHA na veletrhu Aquatech Amsterdam 2023 představuje impozantní pokrok v jejím vývoji systémů pro domácí úpravu vody. Řešení Midea Whole House Water Solutions předznamenávají novou éru, v níž se kvalita, bezpečnost a pohodlí stávají základními kameny hospodaření s vodou v každé domácnosti. Zákazníci, kteří zvolí Midea KWHA, si do svých domovů neinstalují jen nový výrobek, ale přijímají také životní styl charakterizovaný čistotou, efektivitou a inovacemi pro celou domácnost.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2277372/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2277373/2.jpg

Kontakt: Renee, wuyx120@midea.com

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Klíčová slova Nizozemsko-voda-trh-elektronika-firmy-Midea KWHA Division

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Obchod, marketing
Energetika, suroviny
IT, telekomunikace
Zemědělství, životní prostředí

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.