Přejít na obsah [o] Přejít na navigaci [n] Přejít na vyhledávání [v] Přihlásit se
Hlavička
Lexar – přední výrobce paměťových řešení

Lexar – přední výrobce paměťových řešení

Produktové tipy
Lexar NM620, M.2 - 2TB_1069998178
Lexar NM620, M.2 - 2TB
2 313 Kč 2 799 Kč
Lexar ARES RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000, CL30, EXPO, černá_1830146743
Lexar ARES RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000, CL30, EXPO, černá
2 561 Kč 3 099 Kč
Lexar Professional 1667x UHS-Il U3 (Class 10) SDXC 128GB_1592783725
Lexar Professional 1667x UHS-Il U3 (Class 10) SDXC 128GB
1 098 Kč 1 329 Kč
Lexar JumpDrive D400 Dual - 64GB, šedá_1214103639
Lexar JumpDrive D400 Dual - 64GB, šedá
313 Kč 379 Kč
Lexar SL200, 1TB_1631765572
Lexar SL200, 1TB
1 569 Kč 1 899 Kč

Moderní technologie dnes již nemohou fungovat bez stabilního a spolehlivého ukládání svých dat. Sázku na jistotu v tomto ohledu představují paměťová řešení od renomované společnosti Lexar, která mezi světovou špičku patří už více než 25 let.

Průkopník v inovacích

Společnost Lexar vždy investovala do vývoje inovativních řešení, díky čemuž dlouhodobě patří mezi naprostou špičku ve svém oboru. Lexar ostatně zasáhl i do rozvoje moderních flash disků a jeho ochrannou známku JumpDrive® mnozí dokonce užívali jako synonymum k samotnému flash disku.

Lexar však nepolevil ani v následujících letech a světových inovací dosáhl na úrovni konstrukce i samotného výkonu. Již podruhé v řadě vyhrál Lexar ocenění v mezinárodní soutěži Red Dot design award, která patří k nejlepším v oblasti designu a podnikání. Je jednou z nejvyhledávanějších pečetí kvality špičkového designu a v roce 2022 toto ocenění získalo 5 produktů Lexar. Například RAM paměť ARES DDR5 OC UDIMM Desktop, která získala ocenění za exkluzivní výkon. Tato paměť má přenosovou rychlost přes 5200 Mb/s, je vybavená nejnovější technologií Intel XMP 3.02, se kterou se herní zážitek posune o úroveň výš.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Testováním k naprosté spolehlivosti

Společnost Lexar si důležitost svých produktů dobře uvědomuje a jejich testování proto přikládá náležitou pozornost. Paměťová řešení jsou tak podrobována zátěžovým zkouškám, v rámci kterých je testována například odolnost vůči vibracím, nepříznivým teplotám nebo elektrickým výkyvům. To vše se navíc odehrává v laboratořích, které si tento výrobce sám vybudoval. 

Lexar však produkty testuje i v kombinaci s návaznými zařízeními, což umožňuje ověřit jejich výkon, kvalitu či kompatibilitu. Laboratoře za tímto účelem uskladňují přes 1100 výrobků rozličných značek, z čehož je zřejmé, jak podrobné testování vlastně je. Ať už se vám tak do rukou dostanou disky, paměťové karty nebo jakákoliv jiná zařízení společnosti Lexar, jisti si můžete jejich příkladnou spolehlivostí.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.
Omlouváme se, popis obrázku chybí.
Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Široká nabídka produktů

Lexar zajišťuje paměťová řešení pro různé segmenty a v nabídce této společnosti proto nalezneme operační paměti (RAM), flash disky, SSD disky, paměťové karty i jejich čtečky. Všechny tyto kategorie navíc nabízí produkty různých cenových relací a spokojeni tak mohou být jak běžní uživatelé, tak nároční zákazníci včetně profesionálních grafiků, střihačů, hráčů nebo fotografů. Jednotlivé kategorie si nyní přibližme.

  • Paměťové karty nám umožňují navýšit úložiště kompatibilních přenosných zařízení. Paměťové karty Lexar jsou dostupné v různých formátech (Micro SDXC, SDXC, SDHC), kapacitách (32 až 1 024 GB), rychlostech i od těchto parametrů odvozených cenách.
  • Flash disky vedle uložení dat umožňují i jejich snadný přenos mezi různými zařízeními. Vedle rychlosti či kapacity dosahující až 1 TB je možné zvolit také verzi USB rozhraní včetně čím dál populárnějšího USB-C. Nepřehlédnutelnou možností jsou pak flash disky se zabudovanou čtečkou otisků prstů, které zvládají 256bitové AES šifrování, odemknutí do 1 vteřiny nebo rozeznání až 10 otisků pro možnost sdílení s ostatními. 
  • SSD disky jsou další kategorií, ve které Lexar tradičně zaujímá silné postavení. I v tomto segmentu můžeme vybírat ze zařízení různých parametrů, ať už jde o rychlost, životnost, rozhraní nebo kapacitu až 4 TB.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

  • Externí disky jsou ideálním řešením pro ukládání velkého množství dat, které je potřeba rovněž přenášet. Externí disky společnosti Lexar sází převážně na moderní rozhraní USB-C, které se ve světě rychle rozšiřuje. Pro konzole a herní PC jsou pro změnu připraveny externí herní disky, které lákají mimořádným výkonem, hliníkovou konstrukcí, RGB podsvícením nebo odnímatelným krytem.
  • Operační paměti (RAM) zvýší výkon vašeho stolního počítače, notebooku či pracovní stanice. Operační paměti společnosti Lexar jsou dostupné ve formátech DDR4 DIMM, DDR4 SO-DIMM i nejnovějším DDR5 DIMM, který se chlubí neuvěřitelnou frekvencí až 6400 MHz. Pro náročnější zákazníky jsou připraveny také paměti s pasivními chladiči či barevným posvícením.

 

Ať už hledáte paměťové řešení pro fotoaparát, kameru, dron, telefon, počítač nebo herní konzoli, kvalitně navržené a precizně zpracované produkty společnosti Lexar pro vás rozhodně budou tou správnou volbou.

Nabídka produktů Lexar

 

100% GEEKsměs bez elektroniky 100% GEEKsměs bez elektroniky
nahoru