Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - středa

Jste zvědaví, kdo měl štěstí v prvním kole? Co že se to skrývalo pod "hadrem"? A jaká je nová soutěžní fotka? Tři, dva, jedna....

Autor: Redakce MTBS
Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - středa

 
Druhé soutěžní kolo Velké vánoční soutěže MTBS.cz roku 2023 je právě před námi. My děkujeme za příval odpovědí, z nichž jsme vybrali sedm výherců, kteří se mohou těšit na ceny. Jaká byla správná odpověď na včerejší úvodní kolo? Správná odpověď je bod 3. Pod zmiňovaným "hadrem" se ukrývá nový systém pružení, který společně vyvíjí švédský Öhlins a Specialized. Je to bike, o kterém toho nikdo moc neví - oficiálně se o něm Specialized ještě nezmiňoval  - vše nasvědčuje tomu, že je to na míru postavené kolo, všimněte si kulatých trubek a spojek. V kuloárech se traduje, že nepůjde do prodeje. Vloni na něm, velmi úspěšně, závodil Loic Bruni a Finn Illes. V závodě byl celý střed zakryt podobným obalem jako mají motory ebiků, v depu to celé ještě zakrýval hadr... Až při finále SP v Mont St. Anne byly celé vnitřnosti ukázány, ale bez dalších informací.  

Seznam výherců z prvního - úterního kola je ZDE.

 



Tradiční Vánoční soutěž je zde už po čtrnácté a opět tu máme parádní ceny a celkem 3 soutěžní dny; vrcholem bude čtvrtek 7. 12. 2023. 

Jak na to? Níže naleznete fotografii a k ní tři možné odpovědi. Vždy bude pouze jedna správná. Pokud jste si jistí svým výběrem, pošlete ji na email press@mtbs.cz, do předmětu vždy uveďte "Vánoční soutěž 2023 - středa". Odesláním emailu souhlasíte s Pravidly Vánoční soutěže!

Soutěží se od úterý 5. 12. do čtvrtka 7. 12. 2023. Každý den zveřejníme nové otázky a vy každý den můžete hádat a vyhrávat. Jednotlivé soutěžní kolo končí zveřejněním otázky následující den. Vylosovaní výherci budou informováni emailem, viz Pravidla

Tak pojďme na to. Zde je soutěžní otázka na středu 6. 12. 2023, za kterou níže najdete šest libových cen pro šest výherců.


Doba je neúprosná, poznáte značku kola?

1/ LIV
2/ Crussis 
3/ Rock Machine


 

 

Zde jsou ceny, na které se mohou těšit vítězové středečního kola! 

   

 

Vložka Panzer 

Vložky do bezdušových plášťů už dnes vozí mnoho bikerů či štěrkoletců. Vašemu kolu dodá lepší jízdní vlastnosti, ochranu ráfku i pláště, možnost jezdit nižší tlaky bez jejich poničení, ale i dojezd na defektu. Vložka Panzer s materiálu EVO 3. generace je v balení s dávkou vlastního bezdušového tmelu kompatibilního s vložkou Panzer Anti-puncture.

cena: od 1 090 Kč

eshop.madefortrails.cz

 

   
 

 

Startovné Malevil Cup 2024

Máte-li doma závoďáka, jistě ho potěší a také zaváže! startovné na jeden z nejpopulárnějších domácích maratonů Malevil Cup. Ten v příštím roce slaví jubileum. To bude slávy!

cena: 600 - 1000 Kč

www.paklisport.cz

   




Hydratační batoh USWE  

Špičkový hydratační batoh, prověřený závody jako Cape Epic. Díky pružnému systému popruhů neomezuje v pohybu a dýchání, přesto skvěle sedí na zádech bez skákání.

Cena: 2 290 Kč

www.fcimport.cz

   

 

Světla Knog Blinder PRO

Sada KNOG obsahuje přední světlo Blinder PRO 1300 a zadní světlo R150 je ideální volbou pro silniční a gravel cyklisty. Díky více než dostatečnému výkonu, dlouhé době provozu a snadnému zapínání a vypínání výrazně zvýšíte vaši bezpečnost.

cena: 3 399 Kč

gravel.blinduro

   

 

Dres LAWI v barvách MTBS.cz

 

Cyklistický dres LAWI ve střihu a barvách MTBS super race :-) Dres je klasický se třemi kapsami vzadu, celorozepínací.

cena: obrovská Kč

 

   

 

Peaty's dárkové balení kosmetiky

Základní a zároveň nejoblíbenější dárek pro cyklisty je toto dárkové balení produktů pro údržbu kola. Biologicky odbouratelný čistič celého kola, vysoce účinný čistič řetězu a celého pohonného ústrojí a mazivo na řetěz vhodné do všech podmínek.

cena: 899 Kč

www.koloshop.cz

   

 

Pokračovat na: Výherci 1. kola

Seznam stránek článku:

  1. Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - středa
  2. Výherci 1. kola
Přečteno - 5123x Tagy: soutěž vánoce
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. OstatníKlidné svátky přeje MTBS
    Klidné svátky přeje MTBS
  2. OstatníVelká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - čtvrtek
    Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - čtvrtek
  3. OstatníVelká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - úterý
    Velká vánoční soutěž MTBS.cz 2023 - úterý
  4. OstatníTipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #3
    Tipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #3
  5. OstatníTipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #2
    Tipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #2
  6. OstatníTipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #1
    Tipy na vánoční dárky pro cyklisty 2023 #1

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.

redakční systém | ISSN 1803-5744