Tragédie na Kroměřížsku. Při požáru rodinného domu zemřela žena, případ řeší kriminalisté

Při požáru v Záhlinicích zemřela žena.

Při požáru v Záhlinicích zemřela žena

Při hašení požáru rodinného domu v Záhlinicích na Kroměřížsku našli hasiči v pátek odpoledne tělo ženy bez známek života. Na sociální síti to uvedl mluvčí krajských hasičů David Martinec. Podle policie zemřela dvaašedesátiletá obyvatelka domu. Příčinu a okolnosti požáru a výši škody hasiči zjišťují společně s policisty.

K požáru rodinného domu vyjíždělo šest jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů. „Bylo podezření, že uvnitř se nachází obyvatelka domu. Hasiči okamžitě pronikli dovnitř, kde postupně hasili pomocí tří proudů vody. Hasiči uvnitř domu nalezli tělo ženy bez známek života, čímž se podezření bohužel potvrdilo,“ uvedl Martinec na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Drama v dole Jeroným na Sokolovsku. Muže při průzkumu strhla voda, je nezvěstný

Po půl hodině hasiči požár lokalizovali, prohlíželi požářiště termokamerou a vyhledávali skrytá ohniska. V 17:00 byl požár zlikvidovaný. „Příbuznému oběti byla poskytnuta ze strany hasičů první psychická pomoc,“ uvedl Martinec.

Podle policie zemřela dvaašedesátiletá žena. „Při hasebních pracích objevili hasiči v jedné z místností tělo zesnulé ženy. Na místo tak kromě policejních hlídek vyrazil i kriminalistický výjezd. Kroměřížští kriminalisté spolu s vyšetřovatelem hasičů budou zjišťovat, co předcházelo požáru a smrti dvaašedesátileté obyvatelky domu,“ uvedl policejní mluvčí Petr Jaroš.

Tagy:
smrt hasiči Zlínský kraj požár Záhlinice vyšetřovatelé