Ve věku 50 let zemřel oblíbený herec. Zazářil ve známém seriálu Zoufalé manželky

Zemřel populární americký herec Alec Musser, který zazářil například v komedii Machři nebo v seriálu Zoufalé manželky. Smutnou zprávu o jeho odchodu oznámila prostřednictvím sociální sítě jeho snoubenka Paige Pressová.

Alec Musser odešel v pouhých padesáti letech. Jeho snoubenka Paige Pressová pro server TMZ potvrdila, že zemřel v pátek večer ve svém domově v Del Mar Kalifornii. Měla Mussera vidět naposledy živého večer, než šla spát. Ráno ho objevila zhrouceného na podlaze koupelny bez známek života, vedle sebe měl mít střelnou zbraň. Podle zprávy soudního lékaře se střelil do hrudníku. Tragický nález oznámila Pressová na tísňové lince. Záchranáři u herce na místě konstatovali smrt.

ČTĚTE TAKÉ: Proč se Jana Hlaváčová nevídala se sestrou Danou, Dorou z pohádky Tři oříšky pro Popelku?

Do povědomí veřejnosti se Musser dostal díky roli Dela Henryho v seriálu All My Children, v němž se mezi lety 2005 až 2007 objevil ve 43 epizodách.

Musser se objevil dále také v sitcomu Rita Rocks nebo seriálu Zoufalé manželky. Mimo to si zahrál po boku herce Adama Sandlera v oblíbené komedii Machři z roku 2010.

Sandler zavzpomínal na zesnulého kolegu prostřednictvím sociální sítě Instagram. „Miloval jsem ho. Nemůžu uvěřit, že je pryč. Takový úžasný, vtipný a dobrý člověk. Myslím na Aleca Mussera i jeho rodinu a posílám jim všechnu svou lásku. Opravdu skvělý člověk,“ napsal na Instagramu.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Emotivní zpověď moderátorky CNN. Přímo ve vysílání řekla, že má rakovinu prsu ve 3. stadiu

Tagy: