Co vše chcete od své obuvi? Aby byla stylová, funkční a maximálně pohodlná? Pak jste na správné stopě! S botami Timberland najdete vše na jednom místě a jejich boty si najdou místo jak ve vašem botníku, tak zajisté i ve vašem srdci! Bude to totiž láska na první krok!

Boty Timberland

 

Milujete pohodlí? Timberland je tu pro vás!

Patříte mezi zastánkyně aktivního životního stylu a příroda je pro vás ten nejlepší dobíječ baterií po náročných dnech v práci? Víkendové výšlapy do hor, procházky s rodinou nebo sólové treky, při kterých si s radostí vyčistíte hlavu? Pak jistě víte, jak důležité je mít na těchto výpravách to správné oblečení a boty. Takové, ve kterých můžete vyrazit v každém počasí, do každého terénu a klidně na celý den!

Přesně taková je obuv Timberland. Boty vyvinuté odborníky přesně pro tyto účely! Díky kvalitním materiálům a dokonalému střihu vám zaručí maximální pohodlí, ať už v nich strávíte pár hodin na procházce, nebo celý den. Ani po celodenním výšlapu je totiž nebudete chtít sundat. Ať už sáhnete po kotníkových, polokozačkách nebo klasických nízkých turistických botách, bude to zaručeně ta správná volba. Podívejte se na https://eobuv.cz/c/eobuv/vyrobce:timberland, kde najdete skutečně široký výběr bot této značky! 

Neopomíjitelným faktem je také to, jak stylově vypadají! Zamilovaly jste si typický vzhled farmářek, které byly tak populární v devadesátých letech? Nechte se inspirovat trochou nostalgie a sáhněte po nich! Jejich obrovská výhoda je to, že vypadají velmi trendy nejen na trekových výpravách, ale s přehledem je můžete nosit i do města v kombinaci s džínami. V celé plejádě barev pak můžete sáhnout po barvě velbloudí srsti, která se na módním výslunní drží již několik let!

Boty Timberland
 

 

 

 

 

Technologie, které vás ochrání

Kromě pohodlné vnitřní stélky, díky které bude každý váš krok jako po mechu, jsou boty Timberland vybavené spoustou technologií, které udělají vaše výlety ještě příjemnějšími. Technologie EVA vám zaručí tlumení nárazu, ať už se budete procházet po jakémkoli terénu. Ochrání tak vaše klouby a páteř před zbytečným přetížením a prodlouží tak váš výkon na nekonečně dlouhou dobu. 

Díky Waterproof ochraně můžete vyrazit opravdu v každém počasí! Vaše nohy budou v bezpečí před sněhem i deštěm a zůstanou hezky v teple. Zároveň jsou boty vybavené tak, aby se nohy zbytečně nepotily a odváděly přebytečnou vlhkost vznikající uvnitř směrem ven. Tyto technologie nezapomínejte podpořit i vy sami - pravidelnou údržbou a kvalitní impregnací. Čím lépe se o ně budete starat, tím déle vám ve vašem botníku vydrží!

Timberland ovšem nejsou jen turistické boty! Najdete mezi nimi i stylové sněhule, které se vám budou hodit v turistických horských střediscích, nebo třeba městské polokozačky, kterými doplníte i ten nejelegantnější outfit. Za zmínku ale rozhodně stojí i klasické sneakers, jejichž stylový vzhled doplní jakýkoli váš sportovní outfit. Timberland jsou zkrátka boty, které využijete při mnoha různých příležitostech!