Nečasův gól Carolině v NHL nestačil, prohrála s Minnesotou. Faksa si připsal asistenci

Branka Martina Nečase Carolině k výhře nepomohla, Hurricanes podlehli Minnesotě 2:5 a ztratili druhý z posledních pěti zápasů. Alespoň bod za prohru 2:3 v prodloužení na ledě NY Islanders přinesla Dallasu asistence Radka Faksy. Lukáš Dostál inkasoval od NY Rangers čtyři branky a neodvrátil prohru Anaheimu 2:5.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Nečas

Martin Nečas | Zdroj: Reuters

Vydařený návrat po zranění má za sebou Nečas. Střelecky se prosadil v obou zápasech a vylepšil svou sezonní bilanci na 11 zásahů. Zatímco jeho trefa proti Detroitu přinesla Hurricanes dva body, gól do sítě Minnesoty k výhře nestačil.

Boston rozstřílel v NHL Montreal 9:4. Pastrňák a Zacha skórovali, Lauko si připsal asistenci

Číst článek

Český útočník v 15. minutě uklidil do branky křižnou nahrávku Stefana Noesena a svým 29. bodem v ročníku poslal domácí do vedení. Na jeho zásah ještě v první třetině odpověděl Kirill Kaprizov a stejný ruský útočník ve 27. minutě otočil skóre na stranu Minnesoty.

V čase 48:17 srovnal Michael Bunting, po minutě ale vrátil Wild vedení Joel Eriksson Ek a v závěru Minnesota potvrdila svou výhru dvěma góly do prázdné branky. Jednu z nich dal Kaprizov, jenž zkompletoval svůj třetí hattrick v NHL.

První zápas na lavičce NY Islanders ovládl někdejší ikonický brankář Patrick Roy. Ostrované si pod vedením nového trenéra poradili s Dallasem 3:2 v prodloužení a vyhráli po čtyřech porážkách. Vítěznou branku dal po 41 vteřinách prodloužení Bo Horvat.

První gól Stars připravil pro Jasona Robertsona český útočník Faksa. Centr čtvrté formace Stars se do statistik zapsal po dvouzápasové pauze a zaokrouhlil svůj sezonní zisk na 10 bodů.

Dostál v duelu proti NY Rangers držel až do 38. minuty čisté konto, ve zbytku zápasu ale čtyřikrát inkasoval a neodvrátil prohru Anaheimu 2:5. Český gólman v utkání zlikvidoval 28 střel, Anaheim i přes to prohrál potřetí v řadě.

Výsledky NHL:

Philadelphia - Ottawa 3:5, Detroit - Tampa Bay 2:1, Seattle - Toronto 1:3, NY Islanders - Dallas 3:2 v prodl., Anaheim - NY Rangers 2:5, Carolina - Minnesota 2:5.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme