Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Paralelní obří slalom v Rogle ovládli Mikiová a Karl, Maděrové se nedařilo

Světový pohár ve snowboardingu v Rogle ovládla Japonka Tsubaki Mikiová. Druhá skončila nizozemka Michelle Dekkerová. Česká závodnice Zuzana Maděrová neprošla ani do čtvrtfinále, skončila třináctá, když vypadla hned v úvodním osmifinále. Mezi muži se nejvíce dařilo Rakušanovi Benjaminu Karlovi, jenž porazil Aarona Marche z Itálie. 

Je nám líto, video expirovalo.
Neúspěšný boj Maděrové o čtvrtfinále SP v Rogle

Dvacetiletá Maděrová vypadla s padesátiletou rakouskou veteránkou Claudií Rieglerovou a nenavázala na čtvrté místo, které vybojovala o víkendu v bulharském Pamporovu ve slalomu. Čtvrtá už v této sezoně byla i v prosinci v obřím slalomu v Cortině d'Ampezzo.

Klára Šonková obsadila v kvalifikaci 24. místo. Mezi muži skončil Adam Počinek na 33. příčce. Ester Ledecká po minulém víkendu, během něhož si při návratu na prkno připsala dvě výhry, tentokrát opět chyběla. Plánovaný přechod zpět na lyže jí ale komplikuje zdraví.

Výsledky SP ve snowboardingu v Rogle

Muži: 1. Karl (Rak.), 2. March, 3. Felicetti (oba It.), ...v kvalifikaci 33. Počinek (ČR).

Průběžné pořadí SP v paralelních závodech (po 8 ze 13 závodů): 1. Karl 483, 2. Coratti 389, 3. Bormolini (oba It.) 368, ...39. Minařík (ČR) 11.

Ženy: 1. Mikiová (Jap.), 2. Dekkerová (Niz.), 3. Schöffmannová (Rak.), ...13. Maděrová vyřazena v osmifinále, v kvalifikaci 24. Šonková (obě ČR).

Průběžné pořadí SP v paralelních závodech (po 8 ze 13 závodů): 1. Hofmeisterová (Něm.) 604, 2. Mikiová 436, 3. Dalmassová (It.) 433, ...7. Maděrová 248, 10. Ledecká (ČR) 200.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články