The Last of Us: Bella Ramsey pochválila "skvělé" nové obsazení a zavzpomínala na své první trapné setkání s Kaitlyn Dever, která hraje Abby

Ticho před bouří

The Last of Us: Bella Ramsey pochválila "skvělé" nové obsazení a zavzpomínala na své první trapné setkání s Kaitlyn Dever, která hraje Abby - The Last of Us: The Series

Jako hitová série se The Last of Us dočká svého pokračování, ale až za rok. Každopádně je projekt na dobré cestě, protože se podařilo shromáždit herecké obsazení a natáčení má začít v Kanadě. K překvapení mnoha lidí se mezi nováčky objeví Kaitlyn Dever, o které se dříve uvažovalo pro roli Ellie, ale nyní byla obsazena do role jejího protějšku Abby. Bella Ramsey se samozřejmě s Dever už setkala, ale první setkání bylo trochu trapné, protože neměly možnost se pořádně představit a popovídat si, jen si vyměnily telefonní čísla a pozdravili se.

Bella Ramsey poskytla GamesRadar+ a jejímu filmovému oddělení Total Film rozhovor ne primárně o The Last of Us, ale o svém krátkém fantasy filmu Villain. V něm se rozpovídala o nových přírůstcích v obsazení postapokalyptické série, včetně Dever: "S obsazením jsem neuvěřitelně spokojená. Je to pro mě vzrušující. Mám radost, že se k naší malé rodině připojilo tolik nových tváří. Bude to velká zábava. [...] S Kaitlyn jsem se poprvé setkala na slavnostním večeru na tom nejhloupějším možném místě. Jen jsme se na chvíli potkali, obě jsme čekaly na své auto. Věděla jsem, že se nedávno mluvilo o tom, že bude hrát v seriálu, tak jsme si řekly tiché "Ahoj!" a vyměnily si telefonní čísla a tak. Mimochodem, je to vynikající herečka, stejně jako Isabel a Young, jsem nadšená, že s nimi budu pracovat." No, vskutku, není to nejlepší místo, kde se setkáte s jedním ze svých nejdůležitějších kolegů! Ale někde se začít musí, že!

Natáčení druhé série The Last of Us začíná 12. února v Britské Kolumbii, částečně ve Vancouveru.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter. Nově nás také najdete na síti Threads.

Pro IGN původně napsal BENKE ATTILA z IGN Hungary.

V tomto článku
Další podobné
Komentáře