Loňský masopustní průvod. Foto: Jakub Zápotocký
Co se chystá

Ústí nad Labem - Skvělá atmosféra, tradiční zabíjačkové speciality a bohatý doprovodný program? Na toto a mnoho dalšího se můžete těšit během Ústeckého masopustu 10. 2. na Lidickém náměstí.

Buďte součástí tradičního masopustního průvodu a obohaťte jej originální maskou. Účastníci se sejdou v 11:00 před Domem kultury, kde proběhne i krátký doprovodný program. Divadelní soubor Mladá scéna předvede tradiční věšení basy a chůdaři se pochlubí svými kejklířskými kousky. Pro děti nebude chybět čaj na zahřátí zdarma. V 11:20 vyrazí průvod na Lidické náměstí.

Z loňského masopustního veselí na Lidickém náměstí. Foto: Jakub Zápotocký

Na Lidickém náměstí budou již od 10:00 připraveny stánky se zabíjačkovými specialitami i dalšími dobrotami. Zapojit se můžete do hlasování o nejlepší jitrnici nebo do soutěže dvojic v pojídání chleba se sádlem. Děti určitě nevynechají kreativní dílničku nebo zookoutek s živými zvířátky a potěší je také skvělý animační program plný her a písniček. Z báječného dne si na závěr odnesete originální vzpomínku z tematického fotokoutku.

Z loňského masopustního veselí na Lidickém náměstí. Foto: Jakub Zápotocký

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru