Inspirace z POPAI Awards 2023

I přes značnou oblíbenost on-line nakupování letošní ročník soutěže POPAI Awards ukázal, že se Češi nákupních zážitků v kamenných prodejnách vzdát nehodlají.

Soutěž POPAI Awards o nejlepší reklamní prostředky v oblasti in-store komunikace pořádá středoevropská kancelář POPAI CE. Probíhá za podpory světové asociace Shop!/ POPAI a má návaznost na globální soutěž Shop!/POPAI Global Awards a na celoevropskou soutěž POPAI Awards Paris v Paříži.

Tomu odpovídal i počet přihlášených exponátů, které představují celé spektrum retailových řešení zaměřených na podporu prodeje. Soutěžilo se v 18 kategoriích, přičemž mezi exponáty byly komunikační prostředky v retailu, prvky vybavení interiérů obchodů, komplexní store koncepty, inovativní a ekologicky šetrné in-store realizace a další.

V samostatných soutěžních kategoriích soutěžily novinky z oblasti digitálních médií a integrované in-store kampaně. Porota hodnotila především originalitu a inovativnost, estetickou úroveň a design, kvalitu výrobního zpracování i vhodnost do prodejního prostředí. A my vám přinášíme výběr těch nejlepších.

 

Další články a mnoho zajímavého naleznete v Retail News 12.2023…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.