Jindra Kejak a Fleret vystoupí v hudebním klubu Attic Litvínov.
Co se chystá

Litvínov – Ve čtvrtek večer se vystoupením folkového písničkáře Jindry Kejaka, který se představí publiku společně s Fleretem, rozjede letošní šňůra koncertů v hudebním klubu Attic Litvínov. Koncert začíná v 19 hodin a vy na něj můžete vyhrát vstupenky.

Jindra Kejak patří mezi stálice české folkové scény. Pochází navíc z nedalekých Droužkovic u Chomutova. Milovníci folku znají určitě jeho hit Uspávanka, který si vybrali do Superstar dva soutěžící v roce 2020. Píseň měla u širokého publika obrovskou odezvu. Brzy vyšel ve známost i smutný příběh, který se s touto písní pojí. Song totiž vyprovázel na poslední cestu Kejakova syna, který v roce 2016 tragicky zahynul. Poslední rozloučení se konalo v den jeho nedožitých narozenin. 

Jindra Kejak se pohybuje na hudební scéně už téměř 30 let, vyhrál i plzeňskou Portu. V roce 1999 začal spolupracovat se Zdeňkem Vřešťálem a Víťou Sázavským z kapely Nerez. Velký hit s názvem Vizovice vzešel ze spolupráce s kapelou Fleret a právě toto uskupení zahraje ve čtvrtek večer v litvínovském hudebním klubu taktéž. „Jindra bude nejprve vystupovat sám, společně s Fleretem zahrají několik písní a pak bude pódium patřit Fleretu. Jako překvapení pak bude afterparty – takový malý potlach, kde si s muzikanty posedíme a společně zazpíváme," prozradil pořadatel Zdeněk Staněk. 

Pro příznivce folkové hudby máme na čtvrteční koncert 4 volné vstupenky – pro dva výherce, tedy pro každého dvě. Stačí do čtvrtečního poledne na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. poslat správnou odpověď na otázku, jak se jmenovalo první album Jindry Kejaka, na němž je právě i píseň Uspávanka... a doufat při losování ve Štěstěnu. K odpovědi připište ještě jméno a kontakt pro informování v případě výhry.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru