Foto: Zoopark Chomutov
Co se chystá

Chomutov, Děčín – O víkendu má být až nezvykle teplo, což sice není ideální pro zimní radovánky, ale pro výlety ano. Vydejte se třeba do zoo, speciální program připravila jak ta děčínská, tak chomutovská. Teď už jen zvolit, co vás láká více. 

V Zoo Děčín pro děti připravili zábavnou stezku. Kdo bude mít štěstí, může vyhrát i zajímavé ceny.

Interaktivní stezka pro děti

10. - 18. 2. 2024

  • užijte si stezku, na které budete plnit úkoly a luštit tajenku
  • ze správných odpovědí se budou losovat 3 výherci
  • ve hře jsou originální trika ze Zoo Děčín + balíček dalších propagačních předmětů

Foto: Zoo Děčín

Zoopark Chomutov zve na masopustní veselici do skanzenu. Chybět samozřejmě nebude rozpustilý průvod maškar, který doprovodí i jezdecký oddíl. Svou jízdu začne u kapličky, vydá se na malý okruh po zooparku a následně se vrátí zpět do skanzenu k roubence. Tam účastníci průvodu dostanou klíč od Staré Vsi, aby mohli spustit veselí.

A na co se pak můžete těšit? Do tance bude hrát Veselá krušnohorská muzika, přítomně pobaví herci z Divadla Mazec, připravená je také soutěž o nejhezčí masku a pochopitelně zabijačkové pochoutky, jak se na správný masopust sluší a patří.
 
Vstup do skanzenu bude s platnou vstupenkou do zooparku nebo na permanentku.
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru