Logo regionálního portálu rosicko.cz

Regionální zpravodajství

Oceňte srdcaře Cenou města Rosice. Nominace jsou otevřené

Lukáš Volánek, místostarosta města Rosice
pondělí 12.2.2024

Ilustrační foto
Autor: Rosa

Zatím se o nich neví, ale vědět by se o nich určitě mělo. Měli by být za svoji aktivitu oceněni. Řeč je o všech, kteří reprezentují Rosice a podílejí se na tom, aby se nám tady žilo líp.

Se začátkem roku se opět rozbíhá nominační fáze pro udělení Cen města Rosice za rok 2023. Zkuste se zamyslet nad tím, zda se ve vašem okolí nepohybuje někdo, kdo dělá věci nad rámec svých běžných povinností.

Někdo, kdo se věnuje ostatním nebo nezištně pečuje o veřejný prostor.

Stačí jen kliknout na přiložený odkaz a vyplnit pár základních údajů. Postaráme se o zbytek. Pokud nejste fanoušky online dotazníků, stačí zanést vyplněnou přihlášku na sekretariát v prvním patře radnice. Děvčata vám s administrací nominace ochotně pomohou. Kompletní pravidla a informace o minulých ročnících najdete na webu města u odkazu O cenách města Rosice.

A protože si vašeho času a péče vážíme, ze všech došlých nominací vylosujeme tři šťastlivce, kteří obdrží dva lístky do rosického kina Panorama.

Za každou vaši nominaci předem děkujeme a těšíme se, že výběr bude stejně pestrý jako v minulých letech.

TOP
MIKO Neslovice s.r.o. nabízí práci na pozici Strojník UNC, stavební dělník v obci Neslovice

Strojník UNC, stavební dělník

MIKO Neslovice s.r.o. Neslovice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek (HPP, DPP, práce na IČO). ➤ Přijmeme:  strojníka UNC, ( popř. JCB 3CX) stavebního dělníka.Tel:602 772026,606 421419 dobrá platové podmínky, víkendy…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama