Březno u Chomutova. Ilustrační foto
Co se chystá

Březno u Chomutova - SRPDŠ Březno zve veřejnost 16. února od 20 hodin na Karneval pro dospělé do kulturního domu „U Rybníčka“. 

Vstupenky v předprodeji v infocentru za 200, na místě 250 korun. Je možná telefonická rezervace na tel. č. 607 028 661. Těšit se můžete na skupinu Alfa, tombolu, půlnoční překvapení a každý kostým bude odměněn lístkem do tomboly. 

Obec Březno dále zve diváky 21. února od 18 hodin do kulturního domu „U Rybníčka“ na promítání české komedie Jak přežít svého muže s Janou Bernáškovou. Vstupenky v infocentru za 80 korun za osobu.

Na karneval se mohou těšit i ti nejmenší a to 24. února od 15 hodin v kulturním domě „U Rybníčka“. Karneval pro děti pořádá opět SRPDŠ Březno z. s. za podpory obce Březno. Vstupné pro dospělé je 30 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru