Foto: Město Děčín
Co se chystá

Děčín – Smetanovo nábřeží pod děčínským zámkem se na konci května opět promění v nejkrásnější festivalový prostor, který bude rezonovat nejen hudbou. Areál LABEFESTu bude totiž rozšířen o program na Mariánské louce. Ten nově nabídne druhou stage i nevšední zážitky pro děti i dospělé.

Na Mariánské louce nebude chybět chill-out zóna s doprovodným programem. Pro ty, kteří hledají relaxaci a harmonii, bude k dispozici bosonohý chodník, originální výzdoba nebo dopolední workshop s možností meditace. Pro mladší účastníky bude na Mariánské louce připraveno obrovské lákadlo – Adrenalin Challenge Kids. Oblíbená aktivita bude letos vyhrazena pouze pro děti. Ty v jejím rámci absolvují deset disciplín včetně minitraversu inspirovaného dospělými.

Malí návštěvníci si užijí i divadelní představení či soutěže. Zájemci mohou také porovnat své znalosti ve festivalovém kvízu. Pro zajištění pohodlí všech návštěvníků festivalu bude samozřejmostí široká nabídka jídla a pití, a to včetně pohodlného posezení či poležení. Dostupné budou i stánky se zmrzlinou, cukrárna a čajovna.

Letošní ročník LABEFESTu, který se bude konat 31. 5. – 1. 6., přinese řadu pestrých hudebních vystoupení. Do Děčína zavítá rocková legenda Olympic, hvězdy tuzemské rapové scény Yzomandias a Marpo & TroubleGang či populární skupina MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Dále se návštěvníci mohou těšit na hitmakera Xindla X, navrátilce Imodium či kapely Doctor Victor, Post-it nebo Five O'Clock Tea a další.

Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích www.vstupenkadecin.cz a www.ticketstream.cz.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru