Logo regionálního portálu pohorelicko.cz

Regionální zpravodajství

Lékaři ve Vranovicích jsou na nové adrese. Pro objednání využijte moderní online systém

MUDr. Ludmila Bartlová, MUDr. Petr Bartl
pondělí 26.2.2024

Ilustrační foto
Autor: pixabay

Vážení pacienti, od půlky prosince 2023 jsou naše ordinace přestěhovány na novou adresu – Náves 89 (bývalá knihovna). Máme i nová telefonní čísla – do ordinace pro dospělé 608 051 170, do dětské ordinace 606 051 060. více informací najdete na webu https://www.lekarivranovice.cz/.

Před každou návštěvou v našich ordinacích se prosím objednejte – máme hodně pacientů a musíme svůj čas organizovat tak, abyste v čekárně trávili co nejméně času, a aby se pokud možno nepotkávali zdraví lidé s nemocnými. Bez objednání přijďte jen v opravdu urgentních případech, kdy by zdržení mohlo ohrozit Vaše zdraví či život.

Nově jsme začali využívat webovou stránku Sestra Emmy (www.sestraemmy.cz), kde se můžete objednat do naší ordinace, poslat své požadavky na léky apod. Budeme rádi, pokud pro kontakt s námi budete přednostně využívat tuto webovou stránku a telefonní kontakt využijete jen v nutných případech. Umožní nám to věnovat se pacientům v ordinaci bez neustálého zvonění telefonu. Vy zase máte jistotu, že Váš požadavek k nám dorazil a nemusíte trávit čas snahou se k nám dovolat. Vaše požadavky zadané na webu vyřídíme obvykle tentýž den během ordinačních hodin.

Víme, že změn je hodně, ale věříme, že díky nim budeme fungovat lépe a k Vaší spokojenosti.

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama