Virtuální hokejisty čeká vrchol sezóny, favorité jsou z Pardubic
i Zdroj: EsportHokej.cz (se svolením)
NHL 24 Novinka Virtuální hokejisty čeká vrchol sezóny, favorité jsou z Pardubic

Virtuální hokejisty čeká vrchol sezóny, favorité jsou z Pardubic

Komerční sdělení
26. 2. 2024 13:20

Nejvyšší česká virtuální hokejová liga směřuje k velkému vyvrcholení. Virtuální hokejisté, jinak známí jako gameři, vedou české extraligové kluby do vyřazovacích bojů Esport Hokejové ligy.

Reklama

Všechny kluby hokejové extraligy už od roku 2019 poměřují síly také na virtuálních kluzištích v rámci Esport hokejové ligy. Letos obléklo dresy hokejových klubů 42 gamerů, aby se v tříčlenných týmech utkali o mistrovský titul a prizemoney 150 tisíc korun.

Celá liga započala základní částí, stejně jako v tradičním hokeji. Trvala zhruba měsíc a půl a všechny kluby se v ní utkaly v jednom vzájemném zápase. Ze základní části vzešlo nejlépe pardubické Dynamo. Během třinácti zápasů zůstalo neporaženo a do tabulky tak nasbíralo plný počet možných bodů. 

Společně s kladenskými Rytíři, boleslavskými Bruslaři a třineckými Oceláři si zajistilo přímý postup do čtvrtfinále vyřazovacích bojů. Zbylých osm nejlepších týmů muselo poměřit sály v předkole.

Je to právě pardubický klub, který vládne virtuálním kluzištím už několik let. Svoji poslední prohru zaznamenalo před třemi lety. Od té doby získal klub tři mistrovské tituly a v letošní sezóně je na cestě za čtvrtým. V cestě mu ale bude stát hned několik soupeřů. Skvělou formu totiž mají také Rytíři Kladno či gameři Mladé Boleslavi.

Dynamo vyzve ve čtvrtfinále Olomouc, které se podařilo vyřadit favorizovanou Kometu. Rytíři nastoupí proti Bílým Tygrům a Oceláře čeká duel proti karlovarské Energii. Celý čtvrtfinálový den uzavře zápas Mladé Boleslavi s Vítkovicemi. Všechny zápasy jsou živě vysílané na webu a Twitch kanále Esport Hokejové ligy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama