AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (26. 2 - 3. 3. 2024

AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (26. 2 - 3. 3. 2024

Datum vydání: 26.02.2024

Začátek nového týdne znamená další vlnu slev! Opět jsme tento týden nelenili a připravili jsme si pro Vás další přehled slev. Ať už máte jakékoliv přání, naše výběry Vám pomohou najít skvělé produkty a zároveň ušetřit peníze.


1. Canyon Grail CF SL 8



Pokud máte rádi dobrodružství na dvou kolech, pak je Canyon Grail CF SL 8  ideální volbou pro Vás. Tento gravel bike kombinuje lehký a pevný karbonový rám s revolučními řídítky Double Decker, které poskytuje větší komfort a ovladatelnost na nerovných površích. K tomu přidává kvalitní sadu Shimano GRX, která nabízí hladké a přesné řazení, a kvalitní komponenty od Canyon, DT Swiss a Schwalbe. S tímto kolem si užijete každou jízdu, ať už po silnici, šotolině nebo v terénu.

Nyní v akci z 73 690Kč na 61 399Kč


KOUPIT



2. Wahoo ELEMNT RIVAL



Pokud jste aktivní sportovec, který se neomezuje jen na cyklistiku, pak byste měli zvážit pořízení Wahoo ELEMNT RIVAL. Tyto multisportovní hodinky jsou navrženy tak, aby vám poskytovaly všechny potřebné informace a funkce pro různé disciplíny, jako je běh, plavání, triatlon nebo duatlon. Hodinky mají barevný displej, GPS, optické měření tepu, výškoměr, kompas a další senzory. Navíc se snadno propojí s vaším smartphonem, cyklopočítačem nebo dalšími zařízeními Wahoo a synchronizují vaše data s oblíbenými aplikacemi, jako je Strava, Komoot nebo TrainingPeaks.

Nyní v akci z 8099Kč na 6099Kč


KOUPIT

 

3. Brýle Siroko se slevou až 70%



Pokud hledáte brýle, které Vám budou sloužit za každého počasí, pak jsou Siroko K3s Photochromic tou pravou volbou. Tyto brýle mají fotocromatické čočky, které se automaticky přizpůsobují intenzitě světla a mění svou propustnost od 15 % do 80 %. To znamená, že Vám zajistí optimální vidění jak v jasném slunci, tak v zataženém dni nebo za soumraku. Brýle mají také lehký a odolný rám, nastavitelný nosník, protiskluzové koncovky a větrací otvory, které zabraňují zamlžování.


KOUPIT 

 

4. Řetěz Sram PC XX1 Eagle, 12s,

 

Průlomový řetěz s novým designem a technologií. Řetěz Eagle je kompletně přepracován. Všechny nové Eagle PowerLock® články řetězu s FLOWLINK technologií poskytují lepší vedení řetězu a tím i zvýšenou životnost. Řetěz XX1 Eagle je tišší a odolnější. Jedinečné vlastnosti a design řetězu také výrazně zvyšují odolnost proti opotřebení kazety a pastorků Eagle.
 
Nyní v akci z 2415Kč na 1449Kč

 
KOUPIT
 
 

5. Tretry Giro Savix

Komfortní silniční tretra s nylonovou podrážkou a moderním zapínáním kombinujícím Boa L6 a suchý zip.
 

  • SVRŠEK: vysoce kvalitní syntetické mikrovlákno, Boa L6 (nastavení +1mm) a suchý zip
  • PODRÁŽKA: nylon
  • VLOŽKA: materiál EVA
  • VÁHA: 310 g

 
Nyní v akci z 2474Kč na 1220Kč

 
KOUPIT


 



 Autor: Tým CykloRepublic
 


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Canyon Neuron:ONfly – Elektrizující jízda nové generace!
26.04.2024 | Kategorie: MTB
Canyon představuje svůj nejnovější model elektrického horského kola, Neuron:ONfly 2024. Tento model přináší řadu inovací a vylepšení, které posouvají hranice toho, co je možné dosáhnout s elektrickým horským kolem.
Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
» více novinek a videí