Cannondale Moterra SL 2024: lehký e-bike s vysokým výkonem

Cannondale Moterra SL 2024: lehký e-bike s vysokým výkonem

Datum vydání: 27.02.2024

Cannondale představil novinku pro rok 2024: Moterra SL, e-bike, který kombinuje nízkou hmotnost, vysoký výkon a skvělé ovládání. Nová Moterra SL je první trailbike se zdvihem 150 mm, 600Wh baterií, 600 W výkonem a 85Nm točivým momentem, který dosahuje hmotnosti pod 20 kg. Jak je to možné?
 


Lehký karbonový rám s technologií FlexPivot

Moterra SL má rám zhotovený z karbonu, který je nejen pevný a tuhý, ale také lehký. Zadní stavba využívá technologii FlexPivot, která nahrazuje klasický čep zadního zavěšení pružnou zónou v řetězových vzpěrách. Tím se snižuje hmotnost, složitost a potřeba údržby. Zadní odpružení má zdvih 150 mm a je laděné pro každou velikost rámu, aby poskytovalo optimální trakci, stabilitu a hravost.
 


Výkonný motor

Moterra SL je vybavena na míru upraveným motorem Shimano EP801, který nabízí vysoký výkon a točivý moment 85 Nm. Motor je kompaktní, tichý a spolehlivý. Baterie má kapacitu 601 Wh a je integrována do rámu. Baterie je lehká a má vysoký poměr wattů na kilogram, což znamená, že nabízí více energie při nižší hmotnosti. Baterie je také snadno vyjímatelná a dobíjí se rychle.

 

Čtyři režimy jízdy

Moterra SL má čtyři režimy jízdy, které si můžete přepínat podle potřeby. Režimy jsou speciálně upraveny pro Moterru SL, aby vám poskytovaly maximální zábavu a dojezd. Režimy jsou:

  • Eco: pro maximální úsporu energie a dojezd

  • Trail: pro vyváženou kombinaci výkonu a efektivity

  • Boost: pro maximální výkon a zrychlení

  • Walk: pro pohodlné posunutí kola pěšky

Pokud chcete ještě více výkonu, můžete aktivovat funkci BOOST, která vám dodá extra 600 W na 10 sekund. Tím si můžete užít rychlé předjíždění, strmé stoupání nebo jen zábavné sprinty.

 


Moderní geometrie

Moterra SL má moderní geometrii, která zaručuje skvělé ovládání a jistotu na jakémkoliv terénu. Hlavová trubka má úhel 64 stupňů, který poskytuje stabilitu při sjezdech. Sedlová trubka má úhel 76 stupňů, který zajišťuje efektivní šlapání a komfort. Reach je dlouhý a dává vám dostatek prostoru a kontroly. Kolo má mullet konfiguraci, tedy 29" kolo vpředu a 27,5" kolo vzadu. Tím se zvyšuje ovladatelnost, záběr a obratnost.



Závěr

Cannondale Moterra SL je e-bike, který překonává hranice mezi lehkostí a výkonem. Je to stroj, který vám umožní jezdit větší vzdálenosti rychleji a zábavněji. Je to e-bike, který vám dá pocit, že jezdíte na normálním kole, ale s extra silou a výdrží. Je to e-bike, který vás nadchne.
 


Ceny

Moterra SL - 359 999Kč
Moterra SL1 - 244 999Kč
Moterra SL2 - 189 999Kč


Více na webu výrobce: ODKAZ
 



Autor: Tým CykloRepublic


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Canyon Neuron:ONfly – Elektrizující jízda nové generace!
26.04.2024 | Kategorie: MTB
Canyon představuje svůj nejnovější model elektrického horského kola, Neuron:ONfly 2024. Tento model přináší řadu inovací a vylepšení, které posouvají hranice toho, co je možné dosáhnout s elektrickým horským kolem.
Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
» více novinek a videí