Hry pro PlayStation Plus na březen 2024 byly oznámeny

K dispozici od 5. března.

Společnost Sony odhalila hry pro službu PlayStation Plus na březen 2024; čtyři hry budou pro aktivní členy služby PlayStation Plus k dispozici od 5. března do 1. dubna.

Jak je uvedeno v novém příspěvku na PlayStation Blogu, k dispozici budou tyto čtyři hry: Destiny 2: The Witch Queen, Sifu, Hello Neighbor 2 a EA Sports F1 23. Všechny čtyři hry budou k dispozici majitelům PS4 i PS5. Členové služby PlayStation Plus mohou také získat přístup k jedinečnému kosmetickému balíčku pro PvP střílečku The Finals od studia Embark. Podle PlayStation Blogu balíček obsahuje 2 epické obleky a 12 skinů pro epické zbraně.

Rozšíření Destiny 2: The Witch Queen vyšlo zhruba před dvěma lety. V naší recenzi rozšíření Destiny 2: The Witch Queen jsme napsali: "Když pomineme chyby a PvP, přináší The Witch Queen dosud nejlepší verzi Destiny 2."

Hra z pohledu třetí osoby Sifu, která byla vydána v únoru 2022, je hrou, v níž se hráči ujímají kontroly nad mladým studentem Ku-Fu, který se snaží pomstít těm, kdo zabili jeho mistra. Hra původně vyšla na PC a konzole PlayStation, po vydání se dostala na Switch a Xbox.

Kolega Mitchell Saltzman v naší recenzi hry Sifu napsal: "Brutální křivka učení a unikátní struktura, která vyžaduje, abyste ji porazili za jediný život, jsou pro Sifu značnou překážkou, kterou je třeba překonat, ale na druhou stranu je to skutečně jedna z nejlepších moderních akčních her."

Závodní hra od společnosti Codemasters, EA Sports F1 23, je nejnovějším vydáním každoročních sportovních her. V naší recenzi F1 23 můj kolega Luke Reilly napsal: "S Braking Point 2 na palubě je F1 23 mnohem srdnatějším balíčkem než F1 22. Nový režim F1 World je sice nabitý aktivitami, ale jeho systém vylepšování založený na lootu může fanoušky rozdělit."

Hororová hra Hello Neighbor 2 z roku 2022 od studia Eerie Guest Studios je pokračováním hororové hry Hello Neighbor z roku 2017, ve které hráči vyšetřují zmizení svého pohřešovaného souseda, zatímco je pronásleduje záhadná bytost.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter. Nově nás také najdete na síti Threads.

Pro IGN původně napsala TAYLOR LYLES z IGN US.

V tomto článku

Destiny 2: The Witch Queen

Bungie Software
  • Platforma
  • PC
  • PS5
  • XboxSeries
  • XboxOne
  • PS4
Další podobné
Komentáře