Army Urban Challenge nabídnu hned několik typů závodů. Zdroj: Urban Challenge
Co se chystá

Žatec – Unikátní překážkový závod ve vojenském prostředí, jediný v Česku, se uskuteční 14. a 15. června v areálu 4. brigády rychlého nasazení v Žatci pod názvem Army Urban Challenge.

Pro závodníky budou připravené trasy s délkou 5 km, 10 km nebo 15 km, každá minimálně s 25 překážkami. Součástí dvoudenního programu jsou také závod pro děti, závod Heroes a noční zážitkové běhy.

Každý jednotlivý závod je pro účastníky výzvou, jak vyplývá z názvu celé události. Odměnou pro účastníky budou speciální medaile, trička s vojenským motivem, bohatý doprovodný program pro celou rodinu a samozřejmě samotná nezapomenutelná akce.

Žatecký závod Army Urban Challenge je součástí celoročního programu Urban Challenge, který se letos koná také v Praze, Brně či Ostravě.

Na závod v Žatci je možné se registrovat už nyní na webu www.urbanchallenge.cz

army urban c9ec8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru