Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MOL Liga 2023/2024

Kincl je nadále šampionem Oktagonu, zápas s Wawrzyniakem ukončil ve 3. kole

Elitní český MMA zápasník Patrik Kincl obhájil titul šampiona česko-slovenské organizace Oktagon, když v Ostravě porazil Piotra Wawrzyniaka z Polska. Vyrovnané měření sil se mu podařilo ukončit ve 3. kole, kdy jej soupeř "odklepal".

Patrik Kincl
zdroj: Instagram OKTAGON MMA

"Rozhodně to byla moje největší výhra v Oktagonu, takový zápas jsem tady ještě neměl," řekl Kincl, který těsně vyhrál první kolo, ale ve druhém byl výrazně lepší Wawrzyniak.

Ve třetím se ale čtyřiatřicetiletému českému bojovníkovi podařilo soupeře takzvaně uškrtit a o rok mladší Polák duel vzdal. "Vím, že je to vždy klišé, ale dnes ne. Kdybych neslyšel vás fanoušky v zádech, tak bych prohrál. Děkuji vám za podporu," ocenil Kincl příznivce v Ostravě.

Kincl se vrátil do "klece" po devíti měsících, délku pauzy ovlivnila zlomenina v obličeji. I díky tomu se Wawrzyniak stal prozatímním šampionem organizace, když v prosinci v pražské O2 areně porazil Vlasta Čepa ze Slovenska.

V prvním kole 2. ročníku pyramidového turnaje Tipsport Gamechanger, který organizace tentokrát vypsala v lehké váhové kategorii, se představili dva čeští bojovníci a oba prohráli. Matouš Kohout "odklepal" souboj s favorizovaným Polákem Mateuszem Legierským v závěru prvního kola, Vladimír Lengál prohrál na body s Danielem Torresem ze Španělska.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články