Logo regionálního portálu regiontrebicsko.cz

Regionální zpravodajství

Městské kulturní středisko Třebíč pořádá již XXI. ročník Festivalu divadla 2-3-4 herců

MKS Třebíč
pondělí 4.3.2024

Ilustrační foto
Autor: MKS Třebíč

Městské kulturní středisko Třebíč pořádá ve dnech 6. až 18. 3. 2024 již XXI. ročník Festivalu divadla 2-3-4 herců. Letošním patronem přehlídky profesionálních divadel se stal po Oldřichovi Navrátilovi další třebíčský rodák, herec Miloslav Mejzlík.

Během festivalu se na prknech třebíčského Národního domu představí celkem 3 profesionální divadla ve čtyřech představeních. Festival zahájí ve středu 6. 3. 2024 představení Královny z pražské agentury Vip Art Company. V komedii, která je plná upřímného humoru a ze které občas mrazí v zádech se představí Vilma Cibulková, Martina Hudečková a Karolína Potůčková. Dalším představením bude úsměvná komedie Intimní příběhy z ráje s Robertem Jaškówem, Jitkou Ježkovou, Kateřinou Sedlákovou a Michalem Slaným nebo Peterem Pechou. Dále se můžete těšit na komorní rodinnou ságu Brácha slavného britského dramatika Simona Graye s Veronikou Khek Kubařovou, Markem Němcem a Igorem Orozovičem. Posledním festivalovým představením bude komedie Vejšlap o třech stárnoucích kamarádech na úpatí hory a jejich dvoudenní túrou před nimi. Cíl je jasný: překonat krizi středního věku. V rolích stárnoucích kamarádů se představí Martin Písařík, Petr Stach a Jan Holík.

I v tomto roce diváci hlasují o nejlepší festivalovou inscenaci a vítězné představení získá sošku Andělky z dílny kováře Luboše Jana z Třebíče.

Všechna představení se uskuteční v Národním domě v Třebíči a začínají v 19 hodin.

Zbylé vstupenky na festivalová představení jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 58/47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a online na www.mkstrebic.cz/e-vstupenky.

Titulek je redakční.

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama