AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (4. 3 - 10. 3. 2024)

AKCE TÝDNE: nejvýhodnější týdenní nabídky (4. 3 - 10. 3. 2024)

Datum vydání: 04.03.2024

V novém týdnu Vám opět přinášíme svěží dávku výhod a jedinečných příležitostí! Pojďte s námi objevovat nejnovější a nejatraktivnější nabídky týdne. Ať už máte zájem o cokoli, naše výběry Vám pomohou najít skvělé produkty a ušetřit peníze. Podívejte se na naše tipy a připravte se na týden plný úspor a radosti z nákupů!


1. Ghost Nirvana Base

 

GHOST Nirvana je nový model horského kola se spoustou unikátních vychytávek. Nirvana na první pohled upoutá pozornost minimalistickým hliníkovým rámem. Jezdce však nejvíc dostane dokonalá geometrie pod názvem SuperFit®. Geometrie rámu se při vývoji ladí podle pečlivě vytvořeného algoritmu, založeného na desítkách tisíc biometrických dat různě vysokých jezdců. 
 
Nyní v akci z 33 990 Kč na 28 147 Kč

 
KOUPIT
 
 

2. Pedály LOOK Trail Roc



Platformový pedál LOOK Trail Roc s výraznou lehkou konstrukcí s nízkým profilem poskytuje rovnoměrnou kontrolu a zpětnou vazbu s nastavitelnými piny pro maximální přilnavost. Široké rozpětí těla ze slitiny Trail Roc poskytuje maximální pevnost a ostrý styl.
 
Nyní v akci z 1 999 Kč
 1 599 Kč

 
KOUPIT

 

3. Sram GX T-Type Eagle AXS



Přehazovačka GX Eagle Transmission je stejně ostrá a přesná jako ostatní přesmykače z rodiny Transmission a má také odnímatelné kluzné desky pro lepší ochranu a opravitelnost. Řazení pod zátěží umožňuje kazeta GX prostřednictvím kombinace technologie X-Sync a mapování kazety, která umožňuje plynulé řazení i při nejdrsnějším přenosu výkonu.
 
Nyní v akci z 33 499 Kč na 23 990 Kč

 
KOUPIT

 
4. Giant Trance 29 2 L Metallic Black


 
Trance 29 je postaven na hliníkovém rámu z naší vysoce kvalitní slitiny ALUXX SL, která je zárukou toho, že rám bude velmi lehký, ale zároveň dostatečně tuhý a pevný. Horní vahadlo odpružení je pro vyšší tuhost i pevnost a zároveň nižší hmotnost vyrobeno z jednoho kusu karbonového kompozitu, jedná se o technologii Advanced Forged Composite.
 
Nyní v akci z 77 999 Kč na 62 399 Kč

 
KOUPIT
 

5. Velké akce na kola MMR

Velká akce spojená s výrobcem kol MMR, která nabízí dodatečný bonus ve formě telefonu Xiaomi nebo hodinek Apple Watch. 


ZJISTIT VÍCE
 



Autor: Tým CykloRepublic


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Canyon Neuron:ONfly – Elektrizující jízda nové generace!
26.04.2024 | Kategorie: MTB
Canyon představuje svůj nejnovější model elektrického horského kola, Neuron:ONfly 2024. Tento model přináší řadu inovací a vylepšení, které posouvají hranice toho, co je možné dosáhnout s elektrickým horským kolem.
Na Zličíně pokračuje ŠKODA Pražský MTB pohár 3. a 4. kolem
25.04.2024 | Kategorie: MTB
Dvojzávodem v oblíbené lokalitě Bike parku Calabrone Zličín pokračuje 27. a 28. dubna volnočasový seriál horských kol ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů. Sobotní závod je vypsán také jako Mistrovství Středočeského kraje.
CykloStar na Prague Bike Festu již tento víkend
24.04.2024 | Kategorie: ostatní
Prague Bike Fest se již příští víkend vrací po úspěšné premiéře minulý rok na pražské Výstavište, kde na vás bude čekat dvoudenní program.
Skvělá cyklistika a tombola o kolo. To je závod Merida Stolové hory
23.04.2024 | Kategorie: MTB
V neděli 26. května ožije malebná oblast Machova na Náchodsku třetím závodem cyklistického seriálu Prima CUP.
Stevens E-inception AM 8.7.1 GTF pro all mountain dobrodružství
23.04.2024 | Kategorie: MTB
Do kopce i z kopce s maximálním výkonem: to je možné s kolem STEVENS E-Inception AM 8.7.1 GTF s pohonem Bosch s plnou integrací pomocí smart systému.
» více novinek a videí