Microsoft získal survival hru The Alters pro Xbox Game Pass - Xbox Partner Preview 2024

Všichni sami za sebe.

Společnost Microsoft oznámila, že hra The Alters bude dostupná v rámci služby Xbox Game Pass, a v novém traileru ukázala hratelnost.

The Alters je připravovaná survival videohra, kterou vyvíjí a vydává společnost 11 Bit Studios, tvůrce her This War of Mine a Frostpunk. Hra je určena pro PC Game Pass společnosti Microsoft a Xbox Game Pass pro konzole.

Hrajete za Jana, vesmírného horníka, který musí vytvořit alternativní verze sebe sama, aby přežil na nehostinné planetě. Herní trailer The Alters ukazuje první pohled na Janovu snahu uniknout z nebezpečné planety a zároveň hledat odpověď na nejčastěji kladenou otázku v dějinách lidstva: Co kdyby?

Oficiální popis:

The Alters, inspirovaná kritikou oceňovaným titulem This War of Mine, vrhá hráče do srdcervoucího boje o přežití, který Jan nemůže zdolat sám. Po nouzovém přistání na opuštěné planetě se spalující hvězdou se Jan musí vyhnout vražedným podmínkám tím, že se uchýlí na nejmodernější mobilní základnu. Jediný problém? Má ji obsluhovat zkušený tým a on je jen Jan. Naštěstí se osud obrátí a objeví Rapidium, záhadnou látku, která je pro tento nebezpečný svět exkluzivní. Interakce s kvantovým počítačem na palubě mobilní základny umožňuje Janovi manipulovat se zásadními rozhodnutími z jeho minulosti - vytvářet alternativní verze sebe sama známé jako Alters, které mají potenciál vše změnit.

Hra The Alters vyjde na PlayStation 5, PC (Steam, GOG, Epic) a Xbox Series X a S někdy v roce 2024.


Líbí se vám naše tvorba? Sledujte nás na sociálních médiích, aby vám neunikl žádný článek: Facebook, Instagram, Twitter, Threads.

Pro IGN původně napsal WESLEY YIN-POOLE z IGN US.

V tomto článku

The Alters

11 Bit Studios
  • Platforma
  • PS5
  • PC
  • XboxSeries
Další podobné
Komentáře