Logo regionálního portálu regiontrebicsko.cz

Regionální zpravodajství

Komunitní centrum Moravia v Třebíči pořádá Den otevřených dveří

redakce, Třebíčský zpravodaj
čtvrtek 7.3.2024

Ilustrační foto
Autor: Lenka Doležalová, Regio...

Komunitní centrum Moravia Vás srdečně zve na Den otevřených dveří, který se bude konat ve čtvrtek 14. března od 9 do 18 hodin v budově bývalého kina Moravia, na adrese Smrtelná 389/6 v Třebíči. Využijte této unikátní příležitosti a nechte se provést vnitřními prostory budovy a seznamte se s její novou podobou po rekonstrukci z roku 2020 a s účelem, ke kterému budova a její okolí slouží dnes. Navíc budete mít ten den jedinečnou možnost soutěžit a vyhrát chutné ceny v kvízové hře Příběh budovy.

„V Komunitním centru Moravia je naším společným cílem vytvářet příjemné a přátelské prostředí pro lidi všech věkových kategorií. Návštěvníci zde mohou využít zázemí pro děti, velkou komunitní zahradu, komunitní knihovnu, zajít do kavárny nebo do freeshopu DejBer. Poskytujeme poradenství mladým lidem, podporu osobám se zdravotním postižením, seniorům a zázemí pro komunitní, mezigenerační a společenská setkávání,“ popisuje fungování komunitního centra jeho vedoucí, Ondřej Ferdan.

V komunitním centru probíhají také různé aktivity pro veřejnost, jako jsou taneční, výtvarné a rukodělné kurzy, přednášky, kulturní akce, dobrovolnictví, výstavy, komunitní knihovna a mnoho dalšího. Aktuální program akcí pro veřejnost je vždy zveřejněn na webu www.stred.info/kcmoravia a také přímo v centru.

„Věříme, že Moravia pomáhá lidem najít zázemí i nové přátele a vytvořit si společenství, které v dnešní uspěchané době mnohdy chybí. Takže neváhejte a přijďte se na vlastní oči podívat,“ zve k návštěvě Ondřej Ferdan.

Článek byl se souhlasem vydavatele převzat z Třebíčského zpravodaje. Titulek je redakční.

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama