Znak města Týn nad Vltavou (odkaz na titulní stránku) 

Týn nad Vltavou - Oficiální stránky


Facebook Instagram

International


Vyhledávání
ZpětCesta: Titulní stránka > Město
 

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA O NOČNÍM KLIDU - II. POLOVINA ROKU 2024

Vzhledem k právě probíhajícím přípravám obecně závazné vyhlášky o nočním klidu pro druhou polovinu roku 2024 tímto prosíme pořadatele všech akcí, které by mohly svým konáním zasáhnout do nočního klidu, tj. akce překročí 22:00 hodinu, aby zaslali bližší informace o připravované akci odboru školství a kultury.
Nutné je nahlásit: termín akce, název akce, název pořadatele, místo konání akce a předpokládaný čas trvání akce. Připravovaná obecně závazná vyhláška po posouzení a schválení zastupitelstvem města zahrne akce, které se budou konat v období 1. 7. – 31. 12. 2024.
Předem nenahlášené akci nelze výjimku z nočního klidu dodatečně povolit.
Informace prosím zasílejte na e-mail: infocentrum@tnv.cz s označením předmětu e-mailu „noční akce“ do 31. 3. 2024.
Nahlášením akce, která překročí svým konáním 22:00 hodinu, se automaticky na daný termín nevztahuje odlišně stanovená doba nočního klidu a nelze jakýmkoliv způsobem vymáhat, aby konkrétní akci (resp. v konkrétní den) byla povolena výjimka z doby nočního klidu. Organizátor akce má vždy za povinnost akci plánovat primárně tak, aby po dvacáté druhé hodině nedocházelo k rušení nočního klidu. Dokud není platná a účinná dotčená obecně závazná vyhláška s uvedením výjimek, doba nočního klidu počíná běžet dvacátou druhou hodinou.
vyhláška
 

 
 
 
Zodpovídá: Bc. Nikola Seifertová
Vytvořeno / změněno: 7.3.2024 / 7.3.2024
 

 

 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém