Lazio bude hledat nového trenéra, Sarri podle tisku ztratil důvěru

07.03., 18:04
Aktuality
Maurizio Sarri (© AFP)

Vedení římského Lazia po letošní sezoně zřejmě bude hledat nového trenéra. Na lavičce italského klubu by měl skončit Maurizio Sarri, na jeho odvolání se shodují tamní média.

Sarri se týmu ujal v létě 2021, často je terčem kritiky a do karet mu aktuálně nehrají ani výsledky. Lazio tento týden prohrálo v Mnichově s Bayernem a vypadlo z Ligy mistrů, v tabulce italské nejvyšší soutěže je až deváté a na čtvrtou Bolognu ztrácí propastných jedenáct bodů.

"Smlouvu mám ještě na jeden rok, ale cyklus klidně může skončit. Tým už není mladý, něco se tak musí stát," řekl Sarri na tiskové konferenci po utkání s Bayernem Mnichov.

Po odvolání Sarriho často volají fanoušci a za několik měsíců by měli být vyslyšeni, alespoň o tom informují deníky Gazzetta dello Sport a Corriere dello Sport, podle nichž bude rozvázán kontrakt platný do června 2025. 65letý kormidelník si sám lehce podřezal větev po nedávné prohře s Fiorentinou, když kritizoval nadřízené včetně prezidenta Claudia Lotita.

"Měl jsem svoje představy a požádal o několik posil, místo první varianty na seznamu jsem ale nakonec dostal hráče, kteří představovali až třetí nebo čtvrtou volbu..." posteskl si někdejší kouč Juventusu, Chelsea nebo Neapole před týdnem a půl.

Tisk na Apeninském poloostrově neztrácí čas a už spekuluje o tom, kdo Sarriho v červenci nahradí. Jedním z hlavních kandidátů je Raffaele Palladino (Monza), další varianty představují Vincenzo Italiano (Fiorentina) a v tuto chvíli nezaměstnaný Igor Tudor.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
mastakillah

Sarrimu se nedivím, že se ozval. Trenér je to kvalitní, akorát potřebuje vhodné hráče, kteří dokážou hrát ten jeho fotbal. Pro něj rozhodně lepší z Lazia odejít ...

Reagovat
Pipo123

Jo on potrebuje hráčov pre svoj futbal, ale na druhej strane je to tréner čo pozná jednu taktiku, nevie reagovať na priebeh zápasu, nedokáže nič zmeniť, neustále trvá na tom že bude hrať svoje 4-3-3.

To by až tak nebol problém, ale to ako kope okolo seba? Kritizuje všetko a všetkých, rozhodcov, program, zostavu, Lotita atd. Stal sa druhý Mourinhom, lenže Mourinho si to môže dovoliť, ten narozdieľ od Sarriho vyhral takmer všetko čo sa dalo

Reagovat
Seydou Doumbia

Jenže Mourek je už tak 5 let finished takže ani on si to nemůže dovolit kopat kolem sebe. Bývalé úspěchy ti nedovolí si dělat vše co chceš.

Reagovat
Mato178178

skor 15

Reagovat
Seydou Doumbia

ono to letí tak asi jo no

Reagovat
mastakillah

To s tou jednou taktikou je pravda. To bylo vidět už u nás a bohužel v tom pokračuje. Tomu, že kritizuje sestavu a Lotita bych se až tak nedivil. To je poměrně oprávněné.

Reagovat
JuventusFC1897

Allegriho na Vás...

Reagovat
stuff

Aj najlepsi treneri sucasnosti(pep a klopp) hraju jednu taktiku dokola. To je dnesny trend. A ani oni to nedokazu uplne bez hracov.

Reagovat
fenixLFC

Lol nie nehraju nielen kvoli tomu ze medzi sezonami su tie zmeny v hernom style oboch timov vyrazne ale vedia reagovat aj na priebeh zapasu

Reagovat
El Matador

Reagovat
Pipo123

Reagovat
mastakillah

Reagovat
stuff

Uprimne sa rad poucim. Ake zmeny v hernom style urobil pep a klopp?

Reagovat
Araxes99

Chcel by som vidieť ako Klopp Guardiola a spol zhyčkany širokým kadrom a rozdávaním miliónov za posily, by vedeli reagovať pri širke a možnostiach aké má napr. Lazio

Reagovat
Largo

Reagovat
El Matador

Sarri s Lotitem se hledali tak dlouho, až se našli Škoda, že to muselo byt zrovna v Laziu.

Reagovat
zurix_new

OT: Včerejší zápas v Gruzii INTER FOREVER https://www.youtube.com/watch?v=kmfS7m66TOM

Reagovat
I*M

Karagounis --> Figo a šajtle od brva...krása

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele