E-shop Heroine: předplatná, Manuál pro moderní mámy, Heroine Premium

Matrace DNA na míru od umělé inteligence. Padne každému!

11. březen 2024

Představte si, že si chcete koupit boty a na výběr máte pouze malou, střední nebo obří velikost. Samozřejmě můžete mít štěstí a boty vám sednou, ale povězme si otevřeně, kolik z nás to bude? S výběrem matrace je to úplně stejné.

Foto: Dormeo®

Bez ohledu na cenovou relaci, ve které nakupujete, jste si až doteď mohli vybrat mezi měkkou, středně tvrdou a tvrdou matrací. Nyní Dormeo® představilo revoluční novinku v segmentu matrací, Dormeo DNA®, první matraci vytvořenou vám na míru.

Přitom nám stačí jen pár vašich údajů a spánkové preference. Umělá inteligence pak sestaví obláček vašich snů. Patentovaná technologie Octaspring®, která se kromě spánkového segmentu používá v leteckém průmyslu na zlepšení komfortu při cestování, nám umožňuje přizpůsobit matraci vašim potřebám na každých 10 centimetrech své plochy. Přinášíme vám produkt s více než 150 individuálními zónami opory. Toto neumí nikdo jiný na trhu.

Kolik času trávíte se svým partnerem v posteli, je vaše tajemství, ale jsme si jisti, že když jdete do postele s pocitem, že se tam potkáte s kompromisem, nedělá to dobrotu. Nedělejte kompromisy jako většina párů.

Jeden upřednostňuje měkčí, druhý tvrdší matraci a co se stane? Zvolí se kompromis a spokojen není ani jeden. Dvoujádrovou matraci Dormeo DNA® budete mít uzpůsobenou každý podle sebe. A nebojte, když nebudete chtít, uprostřed nebude žádná mezera. Spokojená noc – spokojená rána – spokojený život.

Foto: Dormeo®

Při tvorbě této matrace jsme nemysleli pouze na lidi, ale i na planetu.

  • O 50 % méně materiálu a žádný odpad.
  • Díky technologii Octaspring® se vyprodukuje o 27 kg méně CO2 ve srovnání se standardní pěnovou matrací.
  • Při výrobě se eliminovala lepidla a matrace je tak snadno recyklovatelná.
  • Matrace je vyrobena v Evropě.
  • Třešničkou na dortu je dotažení personalizace do posledního detailu včetně vyšitého jména zákazníka přímo na matraci.

Naše aplikace vás krok za krokem provede procesem tvorby matrace. Stačí nám buď fotografie vaší postavy, nebo ručně zadané údaje a informace o vašich spánkových preferencích. O zbytek se postará námi vytvořený spánkový algoritmus, který vytvoří produkt přímo pro vás. A kdyby něco, pořád je tady 100 nocí na vyzkoušení.

Až do 31. 3. 2024 můžete v rámci akce Dormeo dny spánku získat matraci DNA se slevou 10 %, případně celý další sortiment se slevami až 50 %. Vybírat můžete ZDE.

Dobrou (a kvalitní) noc přeje Dormeo.

Popup se zavře za 8s