Hokejisté se před MS představí v Karlových Varech a Českých Budějovicích

foto Ilustrační foto - Trénink české hokejové reprezentace během přípravy na květnové mistrovství světa, 15. dubna 2019 v Karlových Varech.

Praha - Česká hokejová reprezentace se v přípravě na mistrovství světa utká 11. a 13. dubna v Karlových Varech s Německem, o týden později nastoupí v Českých Budějovicích proti Rakousku. Další tři utkání svěřenci trenéra Radima Rulíka sehrají v zahraničí, 20. dubna je v Linci čeká odveta s Rakouskem a v dalším týdnu se dvakrát představí proti Slovensku v Trenčíně a Bratislavě. Vedení Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) zveřejnilo dějiště jednotlivých zápasů v tiskové zprávě.

Příprava na šampionát v Praze a Ostravě začne v úterý 2. dubna, kdy se reprezentanti sejdou na prvním tréninkovém kempu v Říčanech u Prahy. V dalších týdnech budou srazy v Karlových Varech a Českých Budějovicích. Kde se tým bude chystat před duely se Slovenskem, svaz zatím neuvedl.

Generálkou na MS budou pro reprezentaci České hry na přelomu dubna a května, jejich dějiště svaz teprve oznámí. Šampionát v Praze a Ostravě začne v pátek 10. května.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 21.05.2024 ČTK

Reklama

21°C

Dnes je úterý 21. května 2024

Očekáváme v 21:00 17°C

Celá předpověď