Logo regionálního portálu regionkurimsko.cz

Regionální zpravodajství

Obec Lelekovice vyhlašuje soutěž na fotokalendář 2025. Podílejte se právě vy na jeho tvorbě

Zpravodaj obce Lelekovice
středa 13.3.2024

Ilustrační foto
Autor: Leeloo Thefirst, pexels.c...

Během letošního adventu dostali lelekovičtí senioři již čtvrtý obecní kalendář v pořadí. Tentokrát nebylo zadáno jednotné téma, ale zaslané fotografie musely zachycovat Lelekovice černobíle.

Své snímky zaslalo 9 autorů. Všichni si mohou za odměnu vyzvednout svůj kalendář LELEKOVICE 2024 na obecním úřadě. Děkujeme všem zúčastněným autorům.

Obec vyhlašuje další fotosoutěž pro kalendář 2025. Tématem všech snímků bude Lelekovice a voda. Voda v jakémkoliv skupenství, potůčky, studánky močály, kaluže. Fantazii se meze nekladou.

Fotografujte za každého počasí, v každém ročním období. Je potřeba fotku na každý jednotlivý týden roku, ideálně tematicky k danému období.

Oceněním autorům nejlepších snímků, které vybere neodborná porota, bude zařazení jejich fotografií do kalendáře 2025.

Snímky zasílejte v maximálním rozlišení (foťte na nejvyšší rozlišení fotoaparátu a ukládejte do JPGu s nejvyšší kvalitou nebo nejmenší kompresí), každá fotka musí nést – jméno autora a případně i název. Stejně jako v minulých letech bude výsledným formátem použitým v kalendáři s největší pravděpodobností formát čtvercový.

Své snímky zasílejte na mail redakcni.rada.lelekovice@seznam.cz a to do 31. 10. 2024.

Zasláním snímků souhlasíte s jejich případným použitím, ať už celých nebo jejich výřezů, v kalendáři Lelekovice 2025 či v jiném propagačním či informačním materiálu obce Lelekovice nebo na webu obce Lelekovice.

 

Článek byl převzat se souhlasem vydavatele ze Zpravodaje obce Lelekovice. Titulek je redakční.

TOP
FASTENERS CZ, s.r.o. nabízí práci na pozici Úklid firemních prostor v obci Brno

Úklid firemních prostor

FASTENERS CZ, s.r.o. Brno nabízí volné pracovní místo na zkrácený úvazek, formou brigády (DPP). ➤ Přijmeme pracovnici na úklid firemních prostor 2x týdně. Jedná se o běžné úklidové práce jako např. mytí podlah, vynesení…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama