Logo regionálního portálu velkobitessko.cz

Regionální zpravodajství

V Muzeu Velké Meziříčí vystaví své práce mladý umělec Jakub Střecha

Muzeum Velké Meziříčí
středa 13.3.2024

Ilustrační foto
Autor: Tina Kárníková

V březnu se výstavní sál velkomeziříčského muzea zaplní sérií fotografií nazvanou „Řeč Těla", která je zároveň součástí maturitního projektu Jakuba Střechy. Slavnostní vernisáž se uskuteční v pátek 22. března v 17 hodin.

Myšlenka, která mě motivovala k vytvoření této instalace, je otázkou, kterou jsem si jako autor pokládal: „Kdo jsem?" Osobnost každého z nás se postupně více projevuje skrze okolnosti, která nás obklopují, a naší reakcí na ně," vysvětluje svůj záměr autor.

Jakub Střecha je studentem fotografie na Střední škole uměleckomanažerské v Brně. O fotografii se začal více zajímat až během studia, kde se seznámil s různými přístupy k tomuto médiu a jeho následným zpracováním. V současnosti se věnuje fotografii spíše autorsky, ačkoli je otevřený i komerčním přístupům, jako je například reportážní fotografie.

Výstava bude otevřená až do 12. května. Bližší informace provozní době budou zveřejněny na webových stránkách muzea.

 

Článek byl převzat se souhlasem vydavatele z webu Velkomeziříčsko. Titulek je redakční.

TOP
Harmonie resort s.r.o. nabízí práci na pozici Číšník / servírka / na plný úvazek v obci Rosice

Číšník / servírka / na plný úvazek

Harmonie resort s.r.o. Rosice nabízí volné pracovní místo na plný úvazek, na zkrácený úvazek (HPP). ➤ Hotel a restaurace Harmonie příjme číšníka/servírku na plný úvazek. Pravidelné směny, dlouhý a krátký týden. Praxe v…

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama