Operátor Antenne Deutschland spojí dohromady provozní a marketingové aktivity

18. březen 2024

Společnost Antenne Deutschland, která je operátorem druhé stejnojmenné celoplošné DAB+ sítě v Německu, propojuje provoz svého multiplexu přímo s marketingovými aktivitami. Jde o krok související s převzetím firmy National German Radio, která se o tento segment starala.

Čtěte také

Antenne Deutschland je díky provozování stejnojmenného celoplošného DAB+ multiplexu, šíření rozhlasových stanic a zároveň vlastnictví šesti programů Absolut Radio jedním z největších celostátních subjektů podnikajících na poli rozhlasového vysílání v Německu. Společnost National German Radio GmbH se naproti tomu starala Antenne Deutschland o marketingové aktivity související právě s provozem tohoto multiplexu.

„Po letech dobré a úspěšné spolupráce s NGR jsem potěšen, že mohu sloučit provoz a marketing naší národní rozhlasové platformy DAB+ v jednu společnost,“ uvedl Mirko Drenger, generální ředitel Antenne Deutschland. „Digitální rozhlas se nyní rozšířil po celém Německu a zejména národní rozhlasové stanice vykazují silný růst. Převzetí NGR je důsledným rozvojem naší strategie DAB+ a závazku Antenne Deutschland vůči národnímu rádiu,“ doplnil Drenger.

autor: lukpo
Spustit audio

Související