Zdroj: FB Vypsaná fiXa, foto: Libor Hranický
Co se chystá

Litvínov – V létě to bude třicet let, kdy se začala psát historie kapely Vypsaná fiXa. Za tu dobu vznikl nespočet kousků, které fanoušci pop punkové kapely milují. V sobotu 23. března mají příležitost si ty nejlepší songy užít v litvínovském hudebním klubu Attic, kam kapela v rámci Bestiální kusy tour 2 zavítá. Máme pro vás dva lupeny!

Pardubická kapela nemá na jaro naplánováno příliš koncertů. Jejich litvínovskou zastávku si tak nemůžete nechat ujít. Koncert začíná ve 20 hodin. O týden později bude Vypsaná fiXa hrát na druhé straně republiky v Kopřivnici, v dubnu v Jablonci nad Nisou a Mariánských lázních. Co koncert – to jiný kraj. Aby frontman kapely přilákal do hudebního klubu Attic co nejvíce fanoušků, připravil videopozvánku. Samozřejmě že zpívanou. 

A teď už k možnosti získat vstupenky zdarma. Odpovězte do čtvrtečního poledne na otázku, ke kterému českému filmu nazpívala kapela v roce 2012 soundtrack.

Odpověď spolu s telefonním kontaktem odešlete na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru