Fiorentina vyměnila fialovou barvu za černou, zemřel Joe Barone

19.03., 16:34
Aktuality
Joe Barone (© AFP)

Generální ředitel Fiorentiny Joe Barone (†57), jehož v neděli postihla srdeční zástava a byl hospitalizován v kritickém stavu, je po smrti. Úmrtí šéfa Fialek, jejichž barvy hájí Antonín Barák, a které se ve čtvrtfinále Evropské konferenční ligy střetnou s Plzní, potvrdil klub v oficiálním prohlášení.

Baroneho postihl infarkt jen pár hodin před utkáním s Atalantou, které bylo následně odloženo. V pondělí vedení Fiorentiny oznámilo, že generální ředitel je na kardiologické jednotce intenzivní péče v nemocnici San Raffaele v Miláně.

"Po srdeční zástavě je v kritickém klinickém stavu. Je napojen na přístroje, jež pomáhají udržet jeho životní funkce. Jakékoli prognózy jsou v současné době bezpředmětné," stálo v prohlášení.

U lůžka Baroneho, který by ve středu oslavil 58. narozeniny, byli následujících hodinách jeho manželka a děti, které přiletěly ze Spojených států, a také členové vedení Fiorentiny a nejvyšších pater italského fotbalu.

V úterý odpoledne však přišla smutná zpráva. "S hlubokým zármutkem Fiorentina potvrzuje ztrátu jednoho ze svých představitelů, osobnosti, která ovlivnila nedávnou historii klubu a na kterou nikdy nezapomeneme," uvedl v oficiálním prohlášení klub.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele